Ny latino prinsesse og vind præmier fra Disney & Go Dream

SPONSORERET

Onsdag lærte jeg mine børn, hvad "premiere" betyder, da jeg selv skulle til biografpremiere på Kvinden i toget. I går morges præsenterede jeg dem for den nye Disney prinsesse Elena. Og torsdag aften holdt vi helt selv premiereaften lige her hjemme i stuen. Og det var super hyggeligt.


Jesper, der er popcorn-chef i vores familie sørgede for et par bøtter af disse og fra Disney havde vi, sammen med første snig-premiere afsnit af prinsesse-serien med Elena fra Avalor, fået en goodiebag med skumfidusser og diverse hygge-/pynteremedier.Og så var der ellers dømt magisk prinsesse hygge. Tøserne købte helt ind på historien lige med det samme og sad med store øjne og fulgte koncentreret med og løsrev kun sparsomt blikket, når de skulle fange noget fra den ene eller den anden skål :)Der var ingen tvivl om, de kunne lide historien med den kække prinsesse Elena (der af personlighed mindede ret meget om Anna fra Frost i sin gå-på-mods agtige opførsel, men blot boede i et sydamerikansk rige og ikke i et nordnorsk kongedømme). Ida kunne især godt lide antydningerne af, at der er noget magisk inde i Elena og at "hun ligesom er lidt anderledes og hun tænker ikke som alle andre". Har I selv lyst til at se, hvad Elena har at byde på, så har serien premiere på Disney Channel allerede på søndag d. 6. november kl. 8 - hvis der nu alligevel er nogen, der står tidligt op selv om søndagen, hjemme hos jer? Og hvis du som jeg mest "lytter" til fjernsynet på dette tidspunkt af søndagen og synes stemmen i introsangen lyder bekendt, så er det fordi det er Szhirley, der synger den danske version af titelsangen til serien.
Er du ligesom Eva (der insisterede på at skulle have alt sit nye dims med i seng og krone på hele dagen i børnehave i dag) mega glad for goodiebags og som Ida, for  prinsesser med power, så kan du her vinde en goodiebag med sager relateret til den nye Disney Channel serie med Elena og et gavekort på 400,- til Go Dream. Skriv blot en kommentar herunder med din mailadresse, så er du med i lodtrækningen. Jeg trækker en vinder på næste fredag d. 11. november 2016. Vinderen bliver annonceret på praleriers Facebook side og selvfølgelig også kontaktet pr. mail.God fornøjelse.

17 kommentarer

 1. Elsker prinsesser.
  mejse2109@gmail.com

  SvarSlet
 2. lige noget for vores prinsesse alma
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 3. Det ville mine 2 pige elske ❤️
  bymette@gmail.com

  SvarSlet
 4. Mit barnebarn er vild med prinsesser og har været vildt forelsket i elsa siden frost kom frem . Så mormor her ville elske at der kom en ny prinsesse ind i vores liv 😊 Og det ville være så mega hyggeligt at skulle lave en hjemme premiere med Luca Malou ❤️
  Pernille
  Schufri2@yahoo.dk

  SvarSlet
 5. Hvis ikke jeg allerede var en yndlings til mine kusines 2 piger, så ville sådan en goodie bag da helt klart hjælpe ;)
  Noxnovember@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg smider også et lod i puljen
  Libbie_melchart@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Det ville vi elske herhjemme. Vi har netop holdt prinsesse fødselsdag i går, så dette ville da være prikken over i´et.
  Maria@retro-vintage.dk

  SvarSlet
 8. Ja vi elsker også prinsesser herhjemme og både min datter og niece elsker dem. Skønt med prinsesser med power og forskellige personligheder så de kan spejle sig i dem.

  SvarSlet
 9. Så skal den lille prinsesse frem..
  dolomedes_spider@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Skøn præmie. Håber jeg er heldig

  billedorthe@gmail.com

  SvarSlet
 11. Kunne være skønt at vinde :)

  Louise.reenberg@live.dk

  SvarSlet
 12. Jeg vil meget gerne deltage :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg er med.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 14. Sikke en fin præmie! :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Kunne være skønt at vinde, min datter elsker alt med prinsesser.

  Mvh Louise Jørgensen
  Thabthimnak-jorgensen@live.dk

  SvarSlet
 16. Den præmie har jeg to børn som ville holde af :)slykkes@gmail.com

  SvarSlet
 17. Dejlig giveaway, vil nogle prøve lykken med flere giveaways, så prøv et kig forbi min nye giveawayblog: "Giveaways i Danmark".
  Held og lykke og god weekend :-)

  SvarSlet