Juleophæng i filt DIYDer er lukket op for posen. Nu siver julestemningen ud i tiltagende mængder og jeg har bestemt ikke tænkt mig at forsøge at snøre den til igen eller holde noget tilbage. På mit arbejde har vi arbejdet med at lave julekatalog siden august, siden er julevarer blevet bestilt og ankommet og nu begynder jeg altså også at lade det komme ind i vores stue. Til at starte med er pigerne og jeg begyndt at sysle med nogle ophæng i filt. Jeg har købt nogle tykke ark filt (i Panduro). Filten er utrolig nem at arbejde med, da det ikke skal afsluttes efter det er blevet klippet og skal der syes noget på filten er der ikke meget modstand for nålen og er nemt for selv små hænder.Til Eva har jeg klippet en stjerne ud (og har brugt en Hama perleplade som skabelon hertil) og så sidder hun og syr et, mere eller mindre tilfældigt, mønster med en glimmertråd. Til sidst skal der blot en tråd i og så er den klar til ophæng.Ida har selv tegnet en masse skabeloner og har klippet en nisse ud af filten som hun har bundet og limet detaljer fast på.Selv har jeg indtil videre lavet en snemand og et juletræ med både påsyet og -limet pynt og detaljer. Når jeg har syet perler og pailletter på har jeg syet dem på begge sider med samme tråd samtidigt, så der ikke kun er pynt på den ene side af juletræet.

Ingen kommentarer