Søndag i farver #5Det har været en uge med inflation af morgenfødselsdage på mit arbejde, endnu flere kastanjedyr og en masse friskpresset juice lavet på Jespers fødselsdagsgave fra mig. På listen over ting, jeg godt gad bruge denne søndag på, stod hverken indkøb af Halloween kjoler eller lusebehandling af tøserne. Af forskellige årsager endte jeg dog med at gøre begge dele.Det regnede nemlig i morges og pigerne snakkede så utrolig meget om de der kjoler de havde set på, og jeg syntes i et svagt øjeblik, at en familietur til Toys r'us for at kigge på kjolerne, var en hyggelig idé. Det fortsatte det egentlig også med at være og der blev sukket ih og åh over de udsete kjoler. Jesper og jeg stod fast på, at vi kun var ude for at kigge og aftale så, mens de ikke hørte det, at de kunne få en Halloween accessorie hver med hjem. Da vi gik over for at udvælge dette, fik Jesper imidlertid øje på en lus i Idas hår...

Og for at gøre en mellemlang historie en lille smule kortere, endte det med, at vi gjorde kort proces, tøserne fik en kjole hver og vi ilede ud af butikken og hjem for at starte den helt store luse-udrydelse i lejlighed, senge og hovedbunde. Yddrrk!

Formentlig fik vi ikke gjort ordentlig kål på dem, da de var på besøg første gang eller også har vi fået tilsnusket os et helt nyt kuld - denne gang i Idas hår, til hendes store fortrydelse. Heldigvis muntrede de nye polyester kostumer hurtigt op igen. Vi opdagede dog, at vi i vores iver efter at vende hjem til luseshampoo'en, er kommet til at hive en sort heksekjole i str. 180 med til Ida og ikke en str. 128, som vi troede. Hun kan derfor se frem til at skulle være sort heks en del Halloween'er ud i fremtiden, for der er i den grad noget at vokse i - til gengæld kan hun snildt have varmt tøj på inden under kjolen, når vi skal ud og gå "slik eller ballade" :)

Heldigvis har jeg stadig mine evner og maskiner til at sy, omend udsigten til et hjemmesyet kostume ikke længere kan måle sig med ønsket om en polyester-drøm af et færdigkøbt kostume, og jeg har efter bedste formåen fået syet kjolen lidt ind.

Desuden er alt vasketøjet inklusiv sengetøj også blevet ordnet i dag og selvom det foregik mere eller mindre ufrivilligt, så er det under alle omstændigheder helt vildt lækkert.

Og på listen over ting som jeg gerne ville foretage mig denne søndag, stod oprettelse af nye Trendsales annoncer ret højt og det har jeg nået sideløbende med alt det andet. Du kan se alle de ting jeg har sat til salg derinde her eller søge på mit brugernavn: Mie-emma. Den anden ting jeg havde stående var at få skrevet et blogindlæg, hvilket jeg nu, også kan hakke af listen.

2 kommentarer

  1. Så alt i alt var det en weekend, som i særdeleshed kendetegner din rolle som mor: min var ligesådan! Bortset fra at lusene først blev opdaget i morges. Suk.

    Ha' en vidunderlig dag - vi ses senere på ugen :-D

    SvarSlet