Hygge på lagerI dag har jeg været på arbejde. Det er ikke noget jeg normalt praktiserer på mine søndage, men nogle havde fået fri og andre kunne ikke og nogle skulle jo være der. Så min kollega og jeg besluttede os for at snuppe vagten i dag og gøre klar til jul i butikken ved samme lejlighed. Virkelig hyggeligt og virkelig noget der satte mig i hygge-, ja nærmest julehumør.

Da jeg cyklede hjem var det sågar med et par kalendergaver (mere) i tasken og tankerne fast kredsløb om planlægningen og udførelsen af kalendergave set up'et til pigerne i år - som jeg tænker at ændre fra de foregående år.

Hjemme slog jeg, som forventet, dørene op til en hel tom lejlighed. Pigerne, Jesper og mine forældre brugte dagen til familiefødselsdag i Roskilde og efterfølgende kørte Ida og Eva med mine forældre hjem for at holde efterårsferie dernede.
Således med udsigt til total fri leg, susede jeg hjem, tændte stearinlys i alle stager, varmede rester fra i går og kravlede op i hjørnet af sofaen med absolut ingen intentioner om at kravle væk igen foreløbigt. Det er nu ved at være små 4 timer siden og jeg sidder her endnu.

Der er i den grad hygge på lager.

Ingen kommentarer