Hvad skal I lave i efterårsferien?Som nævnt er vores børn taget på landet for at holde efterårsferie. Jesper og jeg tager ned og join'er dem i et par dage midt på ugen, men ellers er der dømt frit spil for de voksne herhjemme, efter arbejde i al fald.

Vi har derfor ikke de helt store børne-efterårferieplaner i år her inde i byen i al fald. På onsdag, når vi har en hel dag sammen med børn og bedsteforældre på Falster, er der lige nu flere forslag i spil til aktiviteter. Det eneste endnu fastlagte punkt på programmet er koncert med Ulla Abdulllas Cocobongoband på Kulturfabrikken.

Havde vi haft hele ugen at skulle bruge her i hovedstaden, ville jeg have overvejet at hive hele familien med på Børnemuseet. Jeg har været der et par gange med pigerne og synes det er et helt vildt genialt koncept og jeg glæder mig til en dag at tage derhen alle 4. Måske til noget krea, måske bare til en hygge eftermiddag med cupcake-pyntning for børnene og kaffe til de voksne.

En anden god gang vil jeg også rigtig gerne have tøserne med en tur på Glyptoteket. Jeg kan ikke helt huske, hvornår jeg selv sidst har været der. Det var i en tidsalder fra før jeg fik børn. Men jeg husker det som et rigtig fint sted og med især Idas lyst og interesse for kunst og udstillinger er det bare med at få fyldt så meget på som muligt. Som alle andre større kulturinstitutioner med respekt for sig selv, kører Glyptoteket også med et særligt efterårsferieprogram i denne uge.

Skulle det være helt low key og uden den store planlægning, ville jeg nok også hive børnene med ud på en gåtur fx rundt om Søerne, som vi gjorde for nogle uger siden eller i Søndermarken eller nogle af de andre fine steder, der egentlig ligger i vores umiddelbare nærhed, men vi lidt glemmer at få udnyttet til fulde.


Een ting vi har nået på denne efterårsferies aller første dag, var en tur på Den Blå Planet med pigerne og mine forældre. Ingen af os havde endnu fået besøgt denne nye udgave af Danmarks Akvarium og det var så fint endelig at få det set og oplevet og i forhold til det gamle akvarium er dette jo et kæmpe løft det har fået. Vi, og i særdeleshed Eva, gennemførte til punkt og prikke den Find Dory bogstavjagt, der lige nu er derude i anledning af vist nok både efterårsferie og film-aktualitet.Undervejs fik vi også konsumeret fem fade fish'n chips, hvilket nu jeg tænker over det, måske virker en anelse barbarisk at gøre lige ved siden af de mange akvarier fyldt med upanerede fiske-fætre? Under alle omstændigheder smagte det ganske fortræffeligt.

Har I nogle spændende planer eller sjove tips til efterårsferien?

Ingen kommentarer