Efterår på bloggen og et potpourri af pralerier headers

Der trængte lige til lidt nyt på bloggen. Jeg har været, og er for den sags skyld stadig, enormt glad for min header i toppen af bloggen med det lyserøde og Liberty-dominerede look. Men jeg synes at den lige pt. var lige sommerlig nok at se på, vores nuværende årstid taget i betragtning.

Nu er der i stedet kommet en mere efterårsdomineret header på og samtidig har jeg også brugt lejligheden til at pille og justere lidt ved nogle andre udseendesmæssige ting på bloggen.Det skal ligesom til i ny og næ, synes jeg, og det er efterhånden også sket en del gange efterhånden i bloggens snart 7 år (!) lange liv, at udseende og udtryk har ændret sig. Det kunne have været sjovt at kunne fremvise screenshots af den løbende udvikling, men så forudsigende har jeg desværre ikke været.

Et lille potpourri af nogle af mine tidligere headers, har jeg dog kunne fremskaffe og det er rigeligt sjovt i sig selv at se, hvor meget der er sket bare på den front, gennem årene.

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har fået alle med og om de er i den helt rigtige rækkefølge, men det er tæt på.


Min allerførste header, som jeg startede pralerier med er denne. En række hæklede bamser, fotograferet i vinduet på vores gamle lejlighed på 5. sal af Bülowsvej. Jeg havde som noget af det sidste inden jeg fødte Ida, hæklet sådanne bamser og sat dem på en elastiksnor og brugte den som barnevognskæde. Mens jeg var på barsel, fik jeg lavet en del flere af disse kæder og solgte af dem og gav dem som gaver og det var derfor meget oplagt og sigende for mig, at bruge dem til min header, da jeg startede bloggen.

Herefter fulgte et par versioner af min hæklede abe på Liberty baggrund. Begge dele noget der længe var meget symboliserende for pralerier og med til at give mig min identitet som blogger.Og lidt i samme stil var headeren med mit pralerier mærkat på noget broderi.Og så en collage med mærkatet og nogle kreative elementer.
Den med candyfloss'en var jeg også ret glad for i lang tid - også selvom flere bekendte de fik associationer til et åbent brandsår og andre lækre ting, af candyfloss'en på billedet. Men jeg syntes for en overgang, at det var rart at få fastslået det med candyfloss'eriet og hvad pralerier står for, for mig, allerede i bloggens header.

Efter den havde jeg vist behov for noget mere simpelt, men stadig personligt, hvilket blev til denne håndskrevne udgave af pralerier med lidt stjerneglitter redigeret ind over.Vistnok den sidste jeg har haft inden forrige, som jeg lige har udskiftet i dag, der i stil er meget som dem jeg nu bruger og så alligevel en smule anderledes.

Sjovt at se, hvilken udvikling mine headers og ikke mindst billedredigeringsevner, har udviklet sig gennem tiden. Og også sjovt, at huske tilbage på, hvordan stemningen på bloggen og i Blogland generelt var, i de forskellige perioder. Man bliver ligesom mindet om ting, man havde glemt man kunne huske - hvis det giver mening? :)

Ingen kommentarer