Et smut til ParisForrige uge var jeg en tur til Paris med mit arbejde og som det forlyder sig, er Paris jo altid en god ide. Det var det bestemt også denne gang. For selvom det var i arbejdes medføre, var der også tid til både god mad og lidt sightseeing på vej fra sted til sted.

Ad tilfældige veje kom vi til at både bo og spise i denne Sines fodspor, hvilket selvsagt var fortræffeligt. At følge andre folks gode anbefalinger er virkelig en stor anbefaling værd i sig selv. Særligt når tiden ikke er til at gøre sig sine egne erfaringer (og fejltagelser). Og jeg har en chef, der er rigtig god til at gemme og huske anbefalinger og rejsetips fra dameblade ol. og således kunne vi uden det store tidsspild spankulere fra det ene gode spisested efter det andet, uden på et eneste tidspunkt at gå skuffede der fra.

Messen, der jo var den primære årsag til at vi var dernede, var stor og overvældende og fyldt med alt fra skrammel (seriøst! man undrer sig over, hvad der kan være et marked for) til uundværligheder af den ene og den anden slags og 9,5 time fik hurtigt (trætte) ben at gå på.

Først på vores vej derned, slog det mig, at jeg tidligere havde været en lille smule bekymret over netop at skulle til Paris af sikkerhedsmæssige årsager, men at jeg fuldstændig havde glemt det igen - lige indtil der i security køen vel at mærke. Som vi spankulerede rundt i byen, var det (heldigvis) heller ikke noget der fyldte mine tanker særlig meget, men det lå alligevel i baghovedet. Særligt i aftentimerne, når man passerer den ene fyldte og hyggelige café efter den anden og forestillede sig, hvordan en lignende hyggelig aften ude, pludselig forandrede sig til det værst tænkelige.Alligevel er Paris stadig Paris og det er stadig en fornøjelse at se og gense dens smukke gader og ikoniske seværdigheder.

På trods af, at vi kom en del rundt, blev det pludselig tid til at skulle hjem og den lovede rejse-gave til tøserne blev erhvervet i lufthavnen; 2 miniature Eiffel tårne, der heldigvis vakte begejstring, nok ikke mindst fordi de blev akkompagneret af mors hjemkomst - og 2 rør med Smarties chokoladeknapper...


Ingen kommentarer