Dermalogica exfolierings kur

ANNONCE / OMTALEDermalogica er for mig et meget effektivt, dyrt og lækkert hudpleje mærke. Havde jeg råd til det, ville jeg med glæde rense, tone, fugte og skrubbe min hud med Dermalogica produkter hver evig eneste dag. Det har jeg desværre ikke, men når der skal falde lidt af deres produkter af, kan der altså spares lidt, ved at købe dem fra Billigvoks.dk.

Lige nu, har Billigvoks ladet mig afprøve Dermalogicas Daily Resurfacer, der er en exfolierende behandlig, der kan bruges hver dag. Bøtten indeholder 35 applikatorer eller serviet-lomme-puder man tager over fingeren og smører rundt i ansigtet efter afrensningen.


Jeg tænker, at sådan en 35 dages koncentreret exfolierende indsats er et godt boost, man med fordel kunne gentage 1-2 gange årligt for en opfriskning af huden. Efter de første par uger kan jeg i hvert fald tydeligt se, at min hud er mere udjævnet og det føles som om den gennemfugtes bedre af min ansigtscreme, jeg kommer på efterfølgende.

Ingen kommentarer