Strikkestatus

Status på min strikkesituation er pt. den, at jeg ikke fik gjort Evas trøje færdig førend jeg startede på det nye projekt, en trøje til mig selv. Det vidste jeg godt lidt ville ske, men jeg skal nok få den færdig. Den nye trøje er nemlig i et noget mere opmærksomhedskrævende mønster end jeg lige er vant til, så når jeg trænger til noget mere simpelt til afveksling, er det godt at have 2 halve ærmer på Evas trøje, der venter på at blive lavet.Den nye trøje har jeg netop i går aftes, slået op til for 4. gang(!) Det er efterhånden et fastslået faktum her på bloggen, at beslutsomhed ikke lige er min allerstærkeste side, og denne gang er ingen undtagelse. Derfor måtte der også hele 3 sendinge garn hjem til mig før jeg følte jeg fik den helt rigtige farve slået op på rundpinden.Så gik det også godt derudaf nogle aftner og efter jeg fik investeret i sådan en tingenot at en snoningspind, fik jeg også nogenlunde styr på snoningerne i opskriften i nogle runder. Lige indtil jeg i går aftes opdagede, at jeg havde lavet hveranden række af en mønsteromgang forkert. Ihhh! Og så prøver man at strikke lidt videre og tænke, det gør måske ikke noget... Og så sidder man lidt og kigger og tænker og ved inderst inde godt, at nu skal man bare starte forfra igen selvom man ikke helt kan overskue det, men heller ikke kan overskue at strikke videre på et arbejde, man ved har fejl i.Til gengæld kan jeg denne gang glæde mig over, at jeg nu (formentlig) for det helt rigtigt, det med snoningerne, nu hvor jeg allerede har gennemprøvet mønsterrapporterne et par gange hver. Vi kan jo kalde det en strikkeprøve og sige det var helt med vilje :)

Ingen kommentarer