Spændende nyt

Som hovedregel elsker jeg alt, hvad der er nyt og fornyelser og i dag er en dag, der indeholder flere af slagsen.Denne perfekte lømmel af en 7-årig starter i dag i 1. klasse, hvilket har givet hendes forældre anledning til at dvæle og mindes, at det kun lige er et lille øjeblik siden, at hun var en lillebitte bølle, der syntes en papbog og en brødskorpe var noget af det bedste man kunne tilbyde hende. Og lige om lidt tager jeg så hen og afleverer hende i 1. klasse. Det virker på en måde en smule uvirkeligt.Efter en forhåbentlig veloverstået aflevering suser jeg videre ind til Forum, hvor CIFF kids slår sine folder i disse dage. Og jeg glæder mig som altid, som et lille barn til at se og snuse nyheder og ikke mindst se, hvad vi beslutter, vi skal have på hylderne i Karrusella.

Nyt er spændende!

Der kommer formentlig lidt derudefra på SnapChat: mie_mangelsen

Ingen kommentarer