Søndag i farver #3Denne søndag har været sådan en rigtig sumpe-søndag på den helt rigtige måde. Ingen har haft ambitioner om andet og selv vejret har været med os og fordret ren indehygge.

Mens det endnu var morgen og solskin cyklede jeg dog af sted og tog en times power reformer i Energii's nye center her på Frederiksberg. Det giver dejligt nye muligheder med et center så tæt på hjem.

Da jeg returnerede hjem lå familien stadig og snuede oven på et grill-komsammen i går, der trak ud til ret sent, så alle mand var trætte og pigerne kom først op og krævede morgenmad hen ad 11-tiden. I skrivende stund (18.31) sidder Eva derfor nu inde foran fjernsynet og spiser aftensmad og kalder det for frokost. Ida ligger ved siden af hende med sin dyne i sofaen og hepper højlydt på, at Harry Potter klarer skærerne i De Vises Sten. Det er med andre ord, søndag helt uden konstruktion af vanlig karakter og det er ganske hyggeligt.

På sofabordet herhjemme lå pludselig dette billede af mig. Det er fra den sommer, hvor jeg blev student, husker jeg. Men hvorfor det lige lå der og hvad det har været brugt til, siden det er klippet ud som det er, erindrer jeg ikke. Jeg kan også huske, at det er fra en tid, hvor jeg havde det rigtig godt og det fik mig til at tænke, at jeg lige nu (stadig) føler mig nærmest nøjagtig som den unge pige på billedet der - altså rigtig, rigtig godt!

Men stuen flyder også med samlede puslespil og en skovtur Eva inviterede på tidligere. Skufferne er tomme for rent tøj, køleskabet for mad og i morgen banker mandagen igen på med sine krav om både rene underbukser og smurte madpakker. Ikke så snart er dette indlæg derfor udgivet førend jeg hanker op i mig selv og tornado'er lidt af de der voksenting igennem, inden jeg igen vil lade mig suge tilbage i sofaen med kaffe og strikketøj og nyde det allersidste stykke søndag.

Ingen kommentarer