Når det griber lidt om sig


Jeg har fået ryddet godt og grundigt ud og op inde på tøsernes værelse. Skrivebordet er nedlagt, og det virker umiddelbart stadig til at være en rigtig god ide og det har givet den oplagte plads til en KK 3-fold fra by KlipKlap. Det bliver SÅ lækkert at få den derind. Den lysegrå farve som vi jeg har besluttet os for var desværre ikke på lager lige nu, så den går vi utålmodigt og afventer.Alt imens dette foregår er jeg kommet til at tænke lidt videre i forandringer for børneværelset og en efterhånden gammel ide om en lyserød/rosa væg derinde er blomstret op igen. I dag faldt jeg så også over et par dage gammel indlæg fra Cana Buttenschøns blog, hvor hun havde leget med lidt billedredigering for at give et indtryk af, hvordan en farvet  (sjovt nok også lyserød) væg ville tage sig ud. Det er en god ide, så jeg har prøvet noget lignende og det giver et meget bedre indtryk synes jeg, end mine, ellers hyggelige, håndtegnede skitser.Desuden konstaterede jeg i dag, at den pågældende væg er (næsten) fuldstændig ligetil at gå til med en malerrulle og det var lige ved og næsten at fristelsen blev for stor til bare at stikke i Dyp i Dyrups og give mig i kast med projektet. Jeg holdt mig dog i skindet, dels på grund af manglende accept fra husets øvrige og i særdeleshed værelsets beboere og dels fordi sådan en KlipKlap er en rigeligt stor økonomisk udskrivning for en måneds budget, så maling må liige vent lidt endnu.Ja, det kan nogle gange gribe om sig med sådan en oprydning. Heldigvis går det ikke på nogen måde ud over tøsernes mange lege på gulvet. De fortsætter lystigt skrivebord, KlipKlap madrasser og lyserøde vægge eller ej.

Ingen kommentarer