Min træning og jeg - det går godt
Jeg er blevet sådan en, der sætter vækkeuret søndag morgen og står tidligt op for at cykle til træning. Jeg er ovenikøbet også blevet sådan en, der står ekstra tidligt op på en hverdag, for at kunne nå en times træning inden arbejde. Det havde jeg egentlig aldrig troet om mig selv.Jeg synes bare, at det der reformer træning er top godt og benhårdt på den helt rigtige måde og jeg har lyst til at få alle til at prøve det, så de selv kan opleve det, men jeg ved også godt, at det nok ikke er for alle. Ligesom med løb. Som jeg efterhånden har erkendt ikke rigtig er noget for mig. Eller jo, det er det. Jeg er bare ikke særlig god til det og jeg er slet ikke god til træning med den grad af frihed under ansvar som løb giver mig og jeg kommer nemt til at hælde mere til friheds end ansvarsdelen. Så det er ikke blevet til mange meter i løbeskoene, siden jeg er startet til reformer. Det har stresset mig lidt i forhold til DHL-løbet her sidst på måneden, men har i dag valgt, at det ikke længere skal gå mig på og det løb må gå som det går - også selvom det bliver mig der går :)

Her i juli måned har jeg i gennemsnit fået trænet 5 gange om ugen og det har været virkelig godt og en god kickstarter, men jeg er lidt tvivlsom om hvorvidt det på samme måde kan lade sig logistisk gøre, nu hvor ferietilstanden for alvor er ved at ebbe ud og afleveringer og afhentninger igen skal koordineres med ind i puslespillet. Men jeg satser på det. For jeg kan mærke, at jeg har det rigtig godt med det og begynder så småt også at kunne se nogle konkrete forandringer. Fx er mit maveskind blevet en (lille) smule strammere og "blobben" under navlen er blevet omtrent 4 cm mindre i omkreds. Målt i gram og kilo ved jeg faktisk ikke om der er røget noget, for vi har ingen badevægt og jeg har ikke været forbi en siden i et træningsrum på det ene hotel på Sri Lanka. Til gengæld kan jeg godt huske, hvad den fortalte mig, for den afstedkom en lidt slukøret eftermiddag for mig, efter jeg havde betrådt den. Så næste gang jeg støder på sådan en sandhedssiger, er jeg spændt på om den har noget sjovere at fortælle mig. Indtil da nøjes jeg med at nyde fornemmelsen af en krop der langsomt bliver stærkere.


2 kommentarer

 1. Tallet på vægten kan faktisk snyde noget så meget, især hvis du styrketræner. Det er rykker, og som du også selv har bemærket, er målene, og så at kroppen former sig ud fra din træning (den ommøblerer, so to speak).

  Når det er sagt, så skal du da have et kæmpe tillykke med at have fundet motivationen til at træne - og i sådan en grad, at du har sat det på dit skema. Skide godt klaret!!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er også utroligt dejligt, sådan at have fundet tid til det og til mig selv - det føles umanerligt godt sådan at prioritere noget så godt :) Og ja, ved jo godt at det med vægten egentlig ikke giver det helt sande billede, men det betyder alligevel noget, selvom man godt ved det :)

   Slet