Det der OL...

Det er så mega hyggeligt med det der OL. Jeg kan på ingen måde påstå, at jeg følger med i én eneste sportsgren eller ved hvem der spiller kampe mod hvem. Men den der fællesskabsfølelse, det giver, at der altid er et eller andet OL i mit TV, hver gang jeg tænder det i disse dage, synes jeg er ret hyggelig. Og så er jeg ret vild med at kigge på alle OL-deltagernes sportstrænede kroppe i fuld aktion. Faktisk så meget, at det blev for meget af det gode for Jesper, da vi sad og så herre-udspring sammen den ene aften - men de er altså ret små de badebukser og det er altså nogle vilde sixpacks de har de udspringere. Helt det samme tænkte jeg også, da jeg så kvindelig beach volley samtidig med at jeg også hele tiden tænkte på, om de ikke konstant har trang til lige at hive lidt ud i de trusser, der er så godt som kravlet ind i nummeren på permanent basis. Selve sportsgrenene kan jeg dog ikke rigtig finde ud af at følge med i (og det var faktisk også gået helt hen over hovedet på mig, at Danmark skulle spille finale i herrehåndbold).Men så er der det med medaljerne og de glade vindere. For en som jeg, der kan få våde øjenkroge af indmarchen til en gymnastikopvisning, er der dagligt gang i tårekanalerne under afviklingen af et sådan et OL.

Jeg kan slet ikke have det og den anden morgen stod jeg med tåre i øjnene og smurte madpakker, fordi de opsummerede det samlede danske medalje-indtag indtil videre. For slet ikke at tale om, da jeg så Pernille Blume vinde guld i svømning eller ham der badmintonspilleren, der vandt bronze og brød helt sammen.(billeder lånt her og her)

Jeg kender jo mig selv godt nok til at vide, at jeg har tendens til at være lidt grådlabil, men det er åbenbart ikke noget, der bliver mindre med alderen. Spændende hvordan det vil spænde af om 4 år, når der igen står OL på programmet...:)Håber I også har haft et godt OL - med eller uden den store tåreflod.

3 kommentarer

 1. Kender det så godt, det med at tårerne bare flyder og jeg kan fortælle, at det er absolut ikke blevet bedre med alderen, men jeg har en veninde, som har fået at vide, at jo mere man græder jo ældre bliver man, så hende og jeg må blive mega gamle ;) og vi tuder om kap apropos OL :)

  SvarSlet
 2. Men OL er jo slet ikke færdigt. Der er stadig de paralympiske lege i næste måned.
  Nu har jeg godt nok ikke TV, en det OL der streames på DRs kanaler, kan jeg følge med i, og jeg håber da godt nok, at der er lige så stor opbakning på det område, som har været tilfældet under det netop afsluttet OL (jeg er fuldstændig gal med atletik), for de paralympiske lege er mindst lige så spændende.

  SvarSlet
 3. Hvor er jeg bare glad for at høre at jeg ikke er den eneste grådlabile der tuder mig gennem samtlige sportsgrene ;-)
  Og jeg er helt enig de har sørme nogle meget flotte kroppe de dersens udøvere ;-)

  SvarSlet