Tidsrøvende malebog

Omtale / anmeldelse


Bloggen er vist gået lidt i en form for sommerferie-dvale. Ikke fordi jeg som sådan går og laver en hel masse spændende, der optager min tid i stedet. Men en stor del af min offline distraheren må nok i høj grad tilskrives, at jeg for nogle uger siden fik tilsendt denne malebog og jeg derefter har siddet aften efter aften med farveblyanter og tuscher og nusset løs (gerne akkompagneret af Netflix) i de timer, hvor jeg ellers ynder at skrible blogindlæg. Og meget kan man gøre på én gang - som fx male i malebog, se Elementary og drikke kaffe, men der er alligevel grænser.

Malebogen er helt klart en af de her mindful malebøger, der efterhånden er alle steder, men med et lille twist i og med, at den lægger sig op ad fortællingen om Alice i Eventyrland og der også er lidt tekst i bogen hist og pist. Og hvor modelune agtigt det end er, så er der altså noget virkelig rart i bare at side og male og udfylde. Det eneste, der kan gøre det en lille smule stressende er, hvis man ikke har ordentlige farver til formålet. Som altid skal man ikke gå ned på udstyr, så jeg har kidnappet de bedste af børnenes udvalg og isoleret dem lidt til eget forbrug - hvis de spørger pænt, kan de måske få lov at låne dem tilbage en gang i mellem :)

3 kommentarer