Striktrøjer - WiP


Det er fridag, det er sommer og jeg har fundet strikketøjet fra foråret frem igen. Nu må det gøres færdigt. Det er liiidt for længe siden, at jeg rent faktisk har færdiggjort et strikkeprojekt og efterfølgende også fået glæde af det (i mere end et par uger, doh!), og kurven med alt igangværende strik, står bare og bliver mere og mere sløv at se på.Jeg tænker derfor, at jeg spidser pindene nu, og så kan vi få glæde af kreationerne allerede fra dette efterår/vinter af. I hvert fald Eva, for hendes trøje er langt tættere på en afslutning end min trøje på pind 2,5 er.


Særligt set i lyset af, at jeg lige er kommet til at bestille nyt garn til en anden trøje (fra Drops) til mig selv - på pind 3,5. Min tålmodighed bliver nemlig sat på lige lovlig stor prøve med alt under pind 3. Desuden er jeg pt. lidt træt af den gule farve.Det er jo lidt faren ved de længerevarende strikkeprojekter, at man når at kigge sig træt på det, inden det er færdigt. Næste projekt bliver derfor i en helt anden farve, hindbærpink. Selvom jeg havde sagt til mig selv, at jeg skulle vælge en mere klassisk og afdæmpet farve denne gang...


Ingen kommentarer