Jeg kan, jeg synes, jeg er...

Lige en lille runde random facts om mig...Jeg kan ikke smøre madder, uden at begynde at spise af dem i mens. Når jeg skal gøre flere madder klar til mig selv, har jeg som regel fået taget en bid af hver inden jeg sætter mig til bords. Det er sådan noget med behovsudskydelse, som jeg har det lidt svært med. Særligt hvis jeg er sulten og det drejer sig om gode madder.

Jeg kan sidde og se på en hel fodboldkamp (eller i princippet en hvilken som helst holdsportskamp) uden at registrere overhovedet, hvordan kampen bliver spillet. Jeg registrerer kun kommentatorerne eller dem jeg sidder sammen meds reaktioner. Jeg tror det er sådan en mental klap, der går ned, for selvom jeg vitterligt forsøger at koncentrere mig, kan jeg ikke opfatte, hvad der foregår. Det gælder både hvis jeg ser det live eller i TV. En gang var jeg med ude og se en fodboldkamp som min daværende kæreste spillede med i og jeg kiggede på hele kampen. Da vi på vej hjem talte om kampen blev han en smule fornærmet over, at jeg var af den opfattelse, at hans hold havde scoret 1 mål, da de faktisk havde scoret 2 og at han havde leveret det andet og afgørende mål.

Jeg synes Tour de France er enormt hyggeligt, men af alle andre grunde end cykelløbet, som jeg stadig ikke 100% forstår gamet i - altså udover de ska ne' og kør' stærkt.Jeg er begyndt at gribe mig selv i, at gå og savne vores lille Tulle kanin, når jeg er på arbejde. Samtidig synes jeg det er en lille smule grænseoverskridende, at jeg vi har fået sådan et lille væsen i vores varetægt og at hendes ve og vel er vores ansvar.Jeg har meldt mig ind i Facebookgruppen Frikanin og måtte efter et par dage bede Facebook om at vise mig færre af dennes notifikationer, da det er en sand kilde til bekymringer og dårlig samvittighed over vores kanins leveforhold. Så nu lurer jeg bare lidt, når jeg selv magter inspirationen.

Jeg er blevet venner med SnapChat. Jeg troede ikke det skulle ske og jeg gik egentlig bare i mit stille sind og ventede og håbede det ville gå væk igen. Men nu er jeg nede med den. Snap'en. Og jeg er vild med den og jeg ville blive endnu mere vild, hvis jeg fik endnu flere venner derinde. Så find mig gerne under @mie_mangelsen eller prøv om du kan scanne denne kode og finde mig der (har aldrig prøvet det selv på den måde, men mon ikke det virker?).Jeg er blevet oprigtigt bidt af det der træning hos Energii.dk som jeg tror jeg har stiftet bekendtskab med på det helt rigtige tidspunkt af min motivationskurve. Men spørg mig gerne igen om en måned :) Lige nu kan jeg i hvert fald slet ikke holde op med at glæde mig til hver næste gang jeg skal derhen - også selvom det er med ømme muskler på både kendte og hidtil ukendte placeringer i kroppen.


1 kommentar