Øvelse gør mester og tomater sendt på koloni

 

Ud fra tesen om at øvelse gør mester, giver jeg lige mobilbloggingen endnu et skud. Denne gang fra en ny-henter app (og med det mest bizarre Tema-lørdag program jeg nogensinde har set, kørende i baggrunden! Seriøst, har I set det der med folks kældre?).

Vi skal flyve i morgen eftermiddag  og jeg føler her til aften rimelig godt med. Lejligheden er bragt nogenlunde i orden, tøjet er vasket og det meste lagt frem til kufferterne. Mit hår er blevet farvet og mine ben er blevet vokset og med denne app føler jeg mig ganske overbevist om, at jeg ikke skal stresse mere over spørgsmålet om hvorvidt min computer skal med. Det behøver den ikke 😊

 

Mine tomater er blevet så store og flotte og jeg har været helt ked af at skulle efterlade dem til en uvis skæbne. Så selvom vi har arrangeret huspassere, der kommer og tjekker og vander mens vi er væk, har jeg fået lov at sende dem på feriekoloni i mine svigerforældres have i stedet. Dem var vi ude med i går aftes og så kunne Eva også få fjernet sine sting i armen af farmor, der udover at være plantepasser også er sygeplejerske. Smart. 

Nu vil jeg forsøge mig med at få os checket in hjemmefra og så ellers få skruet over på noget mindre bizart fjernsyn på Netflix. 

Ingen kommentarer