Sommerfugle i maven og de sidste to-do's

Det er ved at være så meget oppe over, at vi pakker sydfrugterne og drager mod de sydlige Sri Lankan'ske himmelstrøg, at jeg minutligt får små spændte sug i maven. Liste på liste bliver nedkraset af min hånd og den ene to-do bliver stille og roligt krydset af efter den anden.

I skrivende stund multitasker jeg og arbejder på at krydse 2 punkter af på samme tid; cover up af grå hår og afprøvning af mobilblogging. Jeg er nemlig i store overvejelser omkring hvorvidt jeg skal tage min MacBook med på ferie eller ej, af den ene årsag, at jeg udelukkende plejer at blogge fra computer og ikke mobil eller tablet, på det punkt er jeg lidt af et vanedyr. Og jeg vil jo så gerne kunne blogge fra ferien. Men det virker også lidt voldsomt at tage computer med for den ene ting, omend jeg sikkert også kan finde på andet at bruge den til.

Hvor om alting er, prøver jeg nu at blogge fra min telefon og ordene lader jo til at flyde ganske let stadigvæk, så er det bare et spørgsmål, om jeg formår at få lidt billeder på også?
Hurra, det lykkedes - ved så bare ikke helt om jeg synes det fungerer optimalt? Nogle gode fifs til mobil/tablet blogging

Ingen kommentarer