Ida Evelyn 7 år!

Og så blev det endelig dagen for Idas ægte 7 års! En dag der startede med morgensang og gavebord dækket aftenen forinden, inden tur til bageren og selvfølgelig udpakning af gaverne.
Der var jo allerede givet og modtaget en del gaver til familiefødselsdagen i lørdags, men gaverne fra os havde vi gemt til dagen og udover Arty Toys figurer og tilbehør og lidt tøj måtte det selvklart blive til en kanin, nu hvor Ida selv har arbejdet så godt for sagen. Eller, det blev til et kort med lovning på en kanin og et bur som skal inkasseres på den anden side af forestående sommerferie. En god ting at se frem til, når vi kommer hjem.

Resten af dagen holdt jeg fri sammen med begge tøser og vi tog en tur på Strøget, hvor vi blev fanget i det vilde regn- og tordenskyl, der efter et længere ophold i Karrusella, LEGO butikken og en frokost på Jensens Bøfhus (hvor der blev taget søster-selfies i ventetiden), blev afløst af det mest svedende varme sommervejr. Lige så varmt, som jeg tydeligt husker det var, den dag for 7 år siden, hvor Ida så dagens lys. Det blev så varmt, at det blev nødvendigt med bare maver på hjemturen, for at kunne holde det ud. Dog kun for de mindste tøsers vedkommende, selvom jeg selv godt kunne have haft lyst til det.
Herefter stod den på samlen af det nye legetøj og leg, leg, leg, hvor alt det nye skulle introduceres og integreres med alt det eksisterende. Åh, hvor kan jeg godt selv huske den fornyende glæde det gav til legen, når man fik nyt legetøj.Dagen afsluttede vi med pizza og løbehjulsløberi ved "skaterspringvandet", som vi har døbt den nyistandsatte plads Sløjfen på Peter Bangs Vej, hvor vi kunne svale af i varmen mens solen gik ned på denne 7-års fødselsdag og 7-års-mærkedagen for vores liv som forældre.

2 kommentarer

  1. Stort tillykke med jeres store Ida. Det er tydeligt at se, at hun og I virkelig har haft en dejlig dag.
    Kh
    Maria

    SvarSlet
  2. Tillykke med hende... Kan godt genkende den der Petit Crabe sag ;-) Den er så fin.

    SvarSlet