Ferieafrunding

 
 er ferien ved at lakke seriøst mod enden og vi er alle mere eller mindre helt klar til turen hjem. Den starter i morgen tidlig med en køretur tværs over øen på omkring 8 timer (håber i mit stille sind på mindre) fra Trincomalee til Negombo. Herfra går turen sent mandag aften først mod Doha (som jeg længe har haft intentioner om at finde ud af, hvor præcist befinder sig på jordkloden) og derefter mod København, hvor vi efter planen rammer landjord en gang tirsdag morgen. 

Det kræver lige en dyb indånding sådan en tur (og for en sikkerheds skyld pakker jeg nok lige ekstra tørre trusser med til mig selv denne gang 😉), men når man glæder sig mindst lige så meget til endemålet denne gang, som på turen herned, så går det lige. Denne gang er turen også delt op i to halvlange ture på 5-6 timer hver og ikke en kort og så en meget lang, som den rute vi tog herned. 

 
17 nætter er gået, når vi igen træder ind i vores lejlighed på Frederiksberg og (undskyld momse-filosoffen) hvor er vi blevet dejligt beriget med oplevelser i den tid. Den sidste uge her i Trincomalee har været god, hvor vi alle er kommet helt ned i ferie-mode. 

 
Der er så farvestrålende og glimmerfyldt og mit indre glimmersøgende ravneblik, er virkelig blevet tilfredsstillet. Samtidig er her virkelig beskidt og fyldt med dyr alle vegne, katte, hunde, køer, ravne og aber, fylder i den grad gadebilledet. Og så er jeg helt officielt sprunget ud som Snap'er (og kan følges under Pralerier ✌🏻️). 

 
Og så har jeg fået oparbejdet mig en slet ikke så dårlig tan-line, ja det har vi alle 4. Det er bare ikke noget der sker så tit for mig. Ikke på dette niveau i hvert fald - så det lader jeg selvfølgelig ikke gå ubemærket hen 😄 (og nej, der var absolut ingen begyndende tan-line hjemmefra - jeg var så bleg, da vi ankom)

 
Jeg har fået indkøbt mig 24 meter silkestof, som jeg ikke er 100% sikker på, hvad jeg skal bruge til, men det kostede tilsammen, hvad der svarer til 218 DKK og så kunne jeg ikke lade være #stofaholic. Tøserne har fået hver deres smukke Sri Lanka kjole, som jeg kun er en lillebitte smule misundelig på selv og en mindre samling glimmerelefanter og skaller fra stranden. 

 
Kulinarisk har det også været lidt af en blandet rejse. Vi har spist på alt fra KFC til lokal singalesk 'Rice & curry' restaurant, hvor man ikke fik et menukort, men blot fik øst op af dagens karryret inklusiv tilbehør. Sidstnævnte var absolut den sjoveste at prøve (for de voksne) og kostede os sammenlagt 26 kroner. Efterfølgende måtte der også hostes op med et par isdesserter til tøserne og jeg vovede mig ud i en cola med is, som vi har set på menukortet mange steder efterhånden. Den var slet ikke så dårlig, som den (måske) lyder. 

 
Men nu er vi også ved at være feriemætte og som sagt, næsten helt rejseklar. Personligt glæder jeg mig rigtig meget til at skifte kuvertlagnerne ud med min dejlige dyne derhjemme. 

PS: Tidligere i dag blev jeg skidt på af en fugl (adrr!) - jeg tager det som et held og lykke til rejsen. 

2 kommentarer

 1. SUPER misundelig på det lækre stof, du har købt. Jeg ville gøre præcis det samme - købe stoffet uden nogen specifik plan for, hvad det ville skulle bruges til. :-)

  Wow, hvor er du blevet brun. Sikke en kontrast på så kort tid.

  God hjemrejse til et vejrmæssigt noget mere friskt DK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha "friskt sommervejr", en meget malende beskrivelse man som dansker kun forstår alt for godt 😂
   Og tak 😊

   Slet