Dip Twist og mine bedste neglelak tips

Indeholder reklame/omtaleDet er langt fra nogen hemmelighed, at jeg har en ting med neglelak. Jeg drages af det, som man siger. Jeg lægger altid mærke til, om andre har neglelak på, farver, nuancer og tendenser. Og i perioder har jeg selv næsten altid en farve på fingerspidserne.

Essie er mit absolut foretrukne mærke og jeg gider nærmest ikke bruge tid på at afprøve andre mærker - det har jeg gjort. Pris, farveudvalg og kvalitet er bare, i mine øjne, bedst hos Essie, der også for langt de fleste farvers vedkommende, er utrolig let at påføre. Dette kan dog variere lidt alt efter farveformularen.

Der hvor neglelaksprocessen kan blive mest træls, er når det skal af igen. For 4 år siden opdagede jeg så magi på flaske og (en lille del af) livet har jo nærmest ikke været det samme siden. Så vidt jeg ved, var den fra Sephora en af de første og siden er der kommet masser af magiske flasker af forskellige mærker til. Indtil nu har jeg kun haft prøvet den fra Sephora og en fra Salling, som jeg ikke lige husker navnet på. Generelt synes jeg den eneste væsentlige forskel har været prisen.

Nu har jeg så fået til opgave at afprøve en dansk udgave af magien fra mærket Dip Twist. Det er Billigvoks.dk, der har sponsoreret og det er også her fra jeg som regel forsyner mig med den ene fine Essie lak efter den anden, da de har et stort udvalg og gode priser. Er du i tvivl om valg af farve, ved køb af neglelak på nettet, kan jeg på det varmeste anbefale at lave en billedsøgning på Google af navnet på den relevante farve og så skrive "swatch" efter. Det giver som regel et godt indtryk af neglelakkens farve.

Dip Twist fungerer, som enhver anden af denne type neglelakfjerner, ved at man stikker en finger ned i ad gangen og så twister lidt rundt i svampen. Ryst eventuelt flasken lidt inden brug, så væsken kommer godt rundt på hele svampen.

Dip Twist fungerer upåklageligt og modsat andre mærker jeg har set, kommer den i 4 forskellige varianter med hver sin farve og duft/lugt. Det er jo neglelakfjerner så det er en lidt skarp lugt, også når den er tilføjet jordbær eller kokos. Den mere milde del af duften kommer først når den er dampet lidt af på neglene.For at få de sidste rester væk og blødgjort og slebet kanter og ujævnheder, plejer jeg at skrubbe hænderne med en hånd-scrub, særligt når jeg skal lægge en ny lak lige efter jeg har fjernet den gamle. Herefter er neglene godt klar og grundet til en ny omgang lak.Udover duftene, er der ikke rigtig forskel på de 4 forskellige varianter, men jeg tænker at jeg, kan bruge hver slags til hver sin farvekategori. Lidt ligesom børsterne til skosværten. For efter noget tid tager svampen i flasken så meget farve til sig, at det kan give spor efter sig. Det er også farveresterne, der gør, at man fra tid til anden på skifte sin flaske ud. Selv magi har kun en vis levetid.
Har man for meget neglelak, når man kan lave 4 forskellige farveopstillinger?
Kan man have for mange neglelak?
Nej, vel?

Ingen kommentarer