Lego-loco-landMandag, 2. pinsedag, dagene føles uendelige og fulde af muligheder.

"Mor, må jeg ikke gerne hælde ALT lego'et ud af kassen (for at lede efter en eller anden lille dims)?"

"Okay, men skal vi så ikke sortere det hele og få alle tingene samlet efter deres opskrifter?"

Sagde den loco-lego-mor.

"Ihh jo, og vi vil hjælpe med det hele!" Som frit oversat fra børnesprog betyder: "vi vil hjælpe dig med det vi selv synes er sjovt og efter 10-15 minutter har vi nok mistet interessen og begynde at lege med nogle af de ting, du ikke lige er i gang med at samle for os".Men samles skulle det altså, syntes den loco-lego-mor og kastede sig over projektet med et antræk af en ocd'sk lidelse - for hvor lang tid kan det dog tage?Klip til 19.30 samme aften, hvor projektet måtte bæres ud i køkkenet, da det blev puttetid for tøserne og loco-lego-mor sad frem til 23.30 og sorterede og byggede på livet løs - og stadig ikke blev færdig.

Fast forward til 36 timer efter projektets påbegyndelse og det sidste lego-tableau med stor tilfredshed blev sat på hylden. Fik jeg sagt STOR tilfredshed?
3 kommentarer

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Det var sjovt nok også på vores program i pinsen og på noget nær samme måde. Lad mig bare sige at jeg brugte laaang tid på at finde delene undervejs. Skulle nok have sorteret ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha - men kan afsløre at selv med en grovsortering tog det ret lang tid at få delene på plads :) Men det er nu også en lille smule hyggeligt, synes jeg :)

   Slet