Økologi / øko-logik

Sponsoreret

Hvor tit ryger der økologiske varer i din kurv?  Personligt ville jeg ønske, det var oftere end det i virkeligheden er. Jeg foretrækker helt klart økologi, men har sjældent kurven 100% fuld af økologi, når jeg forlader supermarkedet. For jeg tror på økologi og ser det som ren logik, at det er langt det bedste alternativ, ikke kun for min egen og min families sundhed, men også for hele det store øko-system vi lever i. Men så langt er de fleste vel egentlig nok enige, ikk?

Så hvorfor mon vi ikke alle sammen bare vælger økologisk? Èn ting har helt klart noget med prisen at gøre, det kan vi nok ikke komme udenom. En anden faktor må være tilgængelighed. Noget COOP har taget nogle spændende initiativer omkring ud fra logikken, at jo mere let tilgængelige de økologiske varer er, jo mere naturligt vil vi forbrugere vælge dem frem for deres eventuelt ikke-økologiske alternativer. Det kan du se mere om i denne video:


Det er en god tankegang, synes jeg, sådan at vende bøtten og øre økologi til det naturlige og tildels inaktive valg, man ikke tænker over og ikke-økologi til det alternative og mere aktive valg.

Ingen kommentarer