Forårs-sommer yeah!

Det er jo helt vildt, hvordan forårsvejret er gået fra koldt, koldt efterår til solrige og varme sommerdage lige fra den ene dag til den anden. Og hvordan vi alle bare omstiller os nøjagtig lige så hurtigt. Knap har temperaturen passeret de 20 grader førend gader og stræder og menneskemyldret ligner scenarier fra sidst i en varm sommerferie. Jeg er vild med det! og har så sandelig også nydt min del af det til fulde.

Jeg har været ude med veninder af flere omgange, fået farverige cocktails den ene dag, siddet på en kantsten ved Torvehallerne og spist fingermad den anden og trasket Østerbro rundt med iskaffe og barslende veninde den tredje. Og ind imellem alt dette har jeg til bare NYDT at hente glade og ekstra beskidte tøser med det klassiske panerings-lag af solcreme og legepladsstøv og at vi efterhånden er begyndt at finde ud af at bruge vores ude-arealer i form af græsstykke og altaner.

Om det så skal blive koldt igen og regnvejr i weekenden, så har vi fået det bedste ud af denne lille mini-sommer der forhåbentlig bare er en teaser for den lange, varme sommer vi har i vente.

2 kommentarer