7-års forskudsfødselsdag og Sonny Angel-kager

I går slog vi dørene op og fejrede Idas 7 års fødselsdag for familien, selvom det først er på tirsdag hun fylder år. Vi har ikke før holdt hendes fødselsdag før selve dagen. Det har altid været efter eller på selve dagen, men da næste weekend står på afrejse, måtte vi i år afprøve denne version af fødselsdagsfejring. Og hånden på hjertet, så er det altså ikke helt det samme, at lade sig fejre på forhånd. 


Ikke desto mindre havde vi en overordentlig hyggelig dag med familien og det gode vejr lokkede os til at afprøve endnu en ny ting, nemlig at holde selskab på vores lille græsstykke uden for bygningen. Det er det område jeg arbejder på at få etableret som fælleshave i vores forening, men indtil videre er det blot et græsstykke lige ud til fortovet, så det er en lille smule sært, sådan at sætte sig til skue dernede. Men til en velkomstdrink og gaveudpakning fungerede det ganske glimrende og hvis blot vi husker lidt spiselige snacks også, så bliver det nok ikke sidste gang vi gør det på denne måde.Alt det spiselige havde vi i lejligheden og efter maden og endnu en lufte-tur i det gode vejr, stod den på kaffe og kage. Sidstnævnte med et gennemgående Sonny-tema, som jeg selv synes blev så fint som noget næsten kan være. Jeg elsker Sonny Angels og det samme gør tøserne og især Ida har været ret opsat på det med at samle og måske endda finde en Secret figur. Så i stedet for en lovet lyserød marcipanrose i lagkagen, overraskede jeg hende med en fin og lidt særlig Sonny i lyserødt kagelook, hvilket faldt i ret god jord. Det samme gjorde selve Sonny, eller han nærmere sank, i blød, sød kagejord, der ikke kunne holde til hans vægt. Til gengæld væltede han ikke :)

En dejlig dag for en dejlig (næsten) 7-årig, som vi nu ser frem til at fejre endnu en gang, om et par dage med hele baduljen af morgensang, gaver, fridag og hygge.

2 kommentarer

 1. Hvor er de fine kagelys med glimmer fra? :-)

  Tillykke med den ældste datter i går. Hurra, hurra, hurraaaaa.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak :)
   Lysene er fra Meri Meri og de kan købes hos Karrusella http://www.karrusella.dk/maerker/meri-meri/

   Slet