Min debut på Finders Keepers

I år skulle blive året, hvor jeg debut-besøgte Finders Keepers markedet - i dag var dagen. Skubbet til endelig at komme af sted, var at min kusine, pigernes moster Rikke, har en stand derude i år. En rigtig fin og besøgsværdig en af slagsen, vel at mærke med virkelig flot porcelænskeramik. Faktisk var alle standene virkelig fine og repræsenterede et hav af dygtige udstillere og jeg er ovenud glad for at jeg kom derud i år.

Som sagt har jeg ikke været på Finders Keepers før, så jeg skal ikke kunne sige om standarden er højere end tidligere, kan kun konstatere, at den er høj og har du ikke andre planer i morgen søndag, vil jeg klart anbefale et kig forbi Lokomotivværkstedet mellem kl. 11-17.


Tager du derud, vil jeg så også anbefale dig at følge Finders Keepers skiltene fra enten Enghave eller Dybbølsbro station og ikke hverken Rejseplanens eller google maps' hurtigst foreslåede ruter. De ender nemlig i en blindgyde. Det erfarede Eva og jeg til vores store ærgerelse da vi tog turen til Sydhavnen i formiddags, hvor vi traskede lidt frem og tilbage, til Evas små trætte bens højlydte beklagelse, inden vi endelig kunne entrere den store flotte hal. Her livede de små ben heldigvis op og gik straks hen og forelskede sig i Kwadusa's meget farvestrålende afrikanske tekstiler og et par nye benklæder var uundgåelige.Herefter var der ro på, til at hænge ud i moster Rikkes stand. Eva syntes det var mægtig hyggeligt det hele, både at gå rundt og kigge (og spise smagsprøver...) og at hænge ud under disken hos moster. Senere på dagen løb hun selv lidt ud og kiggede (og hapsede smagsprøver), fandt nogle andre børn at lege med og i det hele taget følte hun sig så ovenud tilpas i den store hal, at hun ikke tale om, gad med hjem førend det blev annonceret over højtalerne, at nu skulle man gå hjem.


Ikke at jeg havde noget i mod det. Jeg syntes også der var en enormt hyggelig stemning, der fyldte hele markedet og sammen med alle de lækre sager var det en god årsag til at blive hængende. Havde min pung været tung og min tid ikke begrænset, kunne jeg sagtens have gået derude og småshoppet videre endnu - og sikkert også igen i morgen.


Men mådehold var mit mellemnavn og ud over Evas afrikaner-bukser (som hun har lagt sig til at sove i) holdt jeg mig til lidt hårlir og nøglelir til både private og arbejdsnøgler. Synes teksten på den lange keyhanger passer perfekt til mit arbejdsmode og ditto nøgler :) Eva følte sig enormt begavet og beriget med alle de postkort og klistermærker hun fik skrabet sammen, 2 ting hun på mærkværdigste vis priser meget højt tillige med alverdens brochurer.Ingen kommentarer