Mallerruller og forgangne kærestesorger

Jeg er på ingen måde handy på nogensom helst professionel eller faglig måde. Jeg er autodidakt, selverklæret handywoman, der sjældent aner hvad værktøjet hedder, men som regel ikke er bange for at bruge det. Som hovedregel går det også ganske fint. Nogle af mine største, i nyere tid, solobedrifter inden for handy-genren, har været da jeg ene og alene samlede pigernes køjeseng og vores dobbelt seng i soveværelset. Ikke på samme dag dog. Men ganz alein. For hvor der er vilje er der vej og hvor der ingen tålmodighed er, må man gøre det selv og jeg er ganske stolt af disse bedrifter.Min pointe med denne lille smøre og selvforherligelse af egne handy egenskaber, var egentlig blot for at bygge op til, at jeg gerne vil dele et lille handy maler-tip med jer. Det er et tip jeg selv har fået fra en veninde for mange år siden, hvor vi i fællesskab malede min nyerhvervede single-lejlighed i Valby efter et kedeligt og hjerteskærende kærestebrud.


Det går ud på, at man maler i krydser, når man maler med malerrulle. Først maler man et passende stort kryds og herefter dækker man krydset fra den ene side til den anden i lodrette linjer. På den måde for man bedst udnyttet malingen på rullen og sikret sig en større dækningsgrad. Smart ikk'? Jeg bruger i alt fald altid denne metode, når jeg maler vægge. Ikke fordi det er noget jeg gør specielt ofte, men det sker da af og til. Og så tænker jeg altid på min veninde og på den gang vi gik 4 tøser og malede en hel lejlighed sammen, spiste pizza på gulvet og jeg for første gang luftede ideen om at skulle kysse lidt på ham der min kollega, nu hvor jeg alligevel var blevet single...
Ingen kommentarer