Køkkenhave og havedrømmeNU kører det altså for mig og tomaterne. Jeg havde i dag jord og potter spredt med løs hånd udover hele køkkengulvet og de mange, mange tomatskud blev forsigtigt skilt ad og plantet ud i alle de ledige potteskjulere jeg kunne støve op. De står nu flot og fylder hele vindueskarmen i køkkenet og jeg går og krydser fingre for, at alle de små skud overlever den traumatiske oplevelse, som sådan en omplantning må tænkes at være, for sådan et lille skud.
I disse dage går jeg også og har udvidet havedrømmene fra vindueskarmen og altankasserne ned på græsset foran vores lejlighedsbygning - lige ude foran vores vinduer. Jeg drømmer om, at kunne sende mine børn derned at lege, få det indhegnet og gjort brugbart til en middag en varm sommeraften, til formiddagskaffe på en bænk, mens mine børn tager en tur på et gyngestativ. Drømme, der har fået mig til at nedsætte et haveudvalg i vores andelsforening, der om et par uger skal have generalforsamlingens foreløbige dom over vores arbejde - og drømme. Det er hårdt arbejde, men jeg er stadig helt fyldt op med håb om, at kunne gøre drømme til virkelig. Jeg håber, håber, håber det vil lykkes.


Ingen kommentarer