Hverdagsdulleri og pudderbørster

Annonce / Omtale 


Her er hvad jeg har på hver dag. Min dags make-up -og mine remedier til at påføre denne. Egentlig er jeg typen, der lidt har en tendens til at negligere netop remedierne. Jeg har som oftest tidligere blot brugt, hvad der nu fulgte med eller jeg hvad jeg fik i gaver mm. Egentlig lidt paradoksalt, da jeg er ret glad for at købe/bruge make-up.

For et par år siden var jeg med mine veninder i Bruxelles og inde og shoppe i en Mac, hvor vi fik prøvelagt flere forskellige øjenskygger og selvfølgelig også købt flere forskellige. Midt i denne handels-ekstase fik sælgeren også solgt mig et godt tilbud på en øjenskyggebørste som jeg slog til på, da det qua ovennævnte, rent faktisk var noget jeg manglede. Da vi kom ud af butikken tjekkede jeg min bon, da jeg alligevel syntes det var blevet en anelse dyrere end jeg havde regnet med. Det viste sig dog også, at øjenskyggebørsten var en god portion dyrere end hvad ekspedienten havde sagt. Da jeg gik tilbage, beklagede hun, at det var en fejl og hun havde troet det var en børste med tilbud på, men det var det desværre ikke og de kunne desværre ikke give mig penge retur, kun et tilgodebevis - til en Mac forretning i Bruxelles. Derfor gik jeg lettere muggen derfra med en øjenskyggebørste til 30€, hvilket jeg syntes var ALT for meget, igen qua ovenstående beskrivelse af min holdning til make-up remedier.

MEN, den øjenskyggebørste er noget nær det bedste der er sket for mine øjenlåg - nogensinde. Hvilket har fået mig til at genoverveje det med gode make-up redskaber gevaldigt. Jeg synes stadig, at det er langt sjovere at shoppe selve make-up'en, men jeg har en nyfunden (eller nogle år gammel) respekt for den forskel det gør at have ordentlige redskaber til at påføre det med.De sidste par uger har jeg brugt Real Techniques pudderbørsten (modtaget fra Billigvoks.dk) til min mineralpudder og blush og jeg er blevet ganske glad for den. Børsten er slet ikke i den dyre(ste) ende, men det behøver bestemt heller ikke være den eneste indikator for kvalitet. Den er lavet af syntetiske hår og er i sig selv meget let, hvilket gør det nemt at fordele pudderen med børsten og påføre et tyndt, jævnt lag. Og jeg må indrømme, at jeg faktisk allerede er ved at klikke mig et par andre børster hjem fra Real Techniques for forhåbentlig at højne mine make-up stunder endnu mere - uden ruineringsfølelsen.

Ingen kommentarer