Forårsfornemmelser og farveprøver


1. april startede for mit vedkommende kort efter midnat ved at Eva kaldte og vækkede mig med et "jeg har kastet oooop!"... og således fortsatte resten af natten. Første halvdel af dagen blev derfor brugt på at få kørt 4 vaskemaskiner igennem og våge over en hvilende Eva. Da hun hen af eftermiddagen friskede op i tid til at hente Ida fra skole, trængte vi selvsagt begge til at strække benene i det vilde forårsvejr - og for mit eget vedkommende at få indviet de mintfarvede Stan Smiths.Eva: "mor, hvorfor tager du bare billeder af dine sko?"
Mig: "det er fordi jeg synes de er pæne"
Eva: "så tror jeg faktisk det vil være bedre, hvis du stiller dig her hen på græsset og tager billedet her"
... :)

På vejen hjem kom vi forbi malerforretningen og blev, måske i anledningen af det gode vejr eller det faktum at have tummelumret inden døre hele dagen, grebet af at komme i gang med den makeover af soveværelset, jeg har gået og tænkt på. Og man kan jo bare starte med en enkelt farveprøve. Prøvede jeg at bilde mig selv ind. Men den var helt skævt ramt, den prøve jeg fik med hjem, stadig pæn, bevares, den matcher jo fuldstændig skoene. Men som farve på væggen blev Jesper og jeg hurtigt enige om, at den er alt for 90'er turkis - i ved fra den tid, hvor entreen fik denne farve i samme ombæring som stuen fik en omgang "varm laks".


Så det blev til endnu en tur til endnu en farvehandler lige inden luk og til endnu en farveprøve. Og denne er ret tæt på, at være lige præcis den farve jeg har forestillet mig inde i hovedet, hvilket nu gør det ret svært for mig at forestille mig, at skulle vente helt til pinsen med at male det hele.


Synes det er ret sjovt at se, hvor forskellige begge farver tager sig ud i de to collager alt efter vinkel og lysindfald og i den grad understreger, hvor godt 40 kr. for en farveprøve er givet ud.

Ingen kommentarer