Bits & pieces - uge 16

En efterhånden gammel klassiker her på bloggen med lidt ord og mest billeder af små glimt og tanker fra livet de seneste dage.To-do-listerne op til Sri Lanka eventyret har indtil videre holdt sig i det mentale, men det hober sig efterhånden op og de nedskrevne lister er næste naturlige skridt i processen.Eller det er næsten næste skridt. Første skridt bliver på tirsdag, hvor vi i samlet trop tager hen og bliver vaccineret. Avs! Herefter skal vi også have søgt visum. Jeg blev i dag gjort opmærksom på, at der eksistere flere online steder, hvor man kan gøre dette og at det ene er betydeligt mere bekosteligt end det andet. Nogen der ligger inde med links eller råd omkring dette, vil jeg meget gerne gøres klogere, da vi jo langt hellere vil bruge penge på selve ferien end på visum-behandling.Det gule strikketøj skrider laaangsomt frem ad, men det har nu en gang også sin charme med de der meget langtidssikrede kreaprojekter.


3/4 af familien er blev ny-ekviperet på skofronten fra Angulus. Desværre er kun 2/4 af os endt op med et par sko i en passende størrelse. Så stor nogle og skulle mangle et par superflotte herresko i en stor (men en anelse smal) str. 42, der aldrig er brugt, så giv lyd - vi er klar på en god handel :)


Jeg har desuden begavet mig selv med en ny sommerfarve fra Essie og jeg er lige nu overbevist om, at den kommer til at sidde på mine negle en stor del af denne sæson. Forestil jer bare, hvor fin den kommer til at se ud på tæerne sammen med de cognacbrune nye sandaler.


Ida er så småt på vej til at få knækket den der læsekode, men hun er ikke meget for at øve sig. Ikke herhjemme i hvert fald. Det er derfor lidt med pisk, når læsebøgerne skal findes frem og det er også noget vi forældre lige skal vende os til, kan jeg mærke.


Mine tomatplanter har jeg ikke fået gjort noget ved endnu, men de vokser endnu lystigt videre, så jeg fornemmer det er en stærk sort, jeg har fået fingre i :) Mine planer for morgendagens fridag er dog, at få skilt de mange små planteskud og plantet dem ud i mange mindre potter, som jeg er blevet kyndigt rådet til af et par søde læsere - tak!
Til gengæld ser mine tulipaner ud til at klare sig optimalt ude i kulden uden nogen som helst indblanding fra min side af.

4 kommentarer

 1. Hejsa,
  I første omgang, vil jeg gerne sige tak for muligheden for at læse med her på bloggen! Jeg nyder den gode blanding af hverdag/fest og let/tungt :-)

  I forhold til det med at øve læsning, så vil jeg anbefale jer år tage forbi en velassorteret boghandel. Der findes en del nyere letlæsningsbøger,hvor lix-tallet langsomt stiger i takt med, at serien skrider frem. Og der er blandt andet nogle med feer, prinsesser og mysterier - måske noget, der kunne fremme læselysten!
  God aften til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, dejligt du synes om at følge med her, det er så dejligt :)

   Og tak for tippet med bøgerne, tænker det kan være en god ide til at give hende en fornemmelse af, hvad læsning kan føre med sig af spændende oplevelser og derved motivere hende til at gå lidt mere til den. Det er jo lidt begrænset, hvor spændende bogen om Rikkes grise er, udover det faktum, at man kan læse den selv ha ha :)

   Slet
 2. Hej. Tak for hyggelig læsning��. Jeg har også et langsomt strikkeprojekt (voksen cardigan på pind nr 3) liggende. Jeg trives bedst med at sysle med lidt andet ind i mellem og få en pause fra det langsomme.
  Sri Lanka det lyder skøn. Hvis du mangler nogle rejsetips til fx børn, så har vi lige været knap en mdr i USA (børn 7 år, 5 år og 7 mdr).
  Ha en dejlig aften. Mette fra corydonchristensen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, dejligt du læser med.

   Ja det har lange udsigter, når man skal lave noget på pind 2,5/3 som min her også er på. Jeg har som regel også mindre projekter jeg laver undervejs, for det er bestemt rart at kunne færdiggøre lidt.

   Ja, vi glæder os enormt meget til at skulle afsted. Ida når lige at blive 7 inden vi rejser og Eva er 5, så det kunne bestemt være aktuelt at høre lidt om rejsetips til netop disse aldersgrupper. :)

   Slet