3,5 dage uden børnSen tirsdag eftermiddag vinkede jeg farvel til begge mine piger, min mor og min moster mens de satte sig ind i toget på Valby station med kurs mod Falster. Og de kommer først hjem igen i morgen! Det er godt nok lang tid uden sine børn, synes jeg. De har været væk i lige så lang tid og vist nok også længere tid, før, men jeg synes, sjovt nok, at det er blevet svære ikke at savne dem helt utroligt meget, end det har været tidligere. Men det er nok rigtig, rigtig sundt lige at mærke, at man faktisk er helt vildt glad for at være sammen med sine børn og savner den hverdag de er en del af, når ikke de er her.

SÅ vi husker selvfølgelig også at nyde, denne form for hverdagsfrihed det giver, kun at skulle tage vare på sig selv i nogle dage, ikke skulle smøre andres madpakker, hive andre ud af sengen om morgenen, kun sørge for at man selv kommer afsted til tiden om morgenen og ikke skulle ræse hjem for at nå at hente nogen. Dét er faktisk også ret rart. Og hvad har jeg så fået tiden til at gå med, når ikke alle disse ting har optaget min tid? Ikke det store, skal jeg gerne indrømme og slet ikke alt det skriveri, jeg ellers havde forestillet mig. Også på det punkt har jeg haft trukket stikket lidt. Udover at vi har spist aftensmaden i sofaen foran fjernsynet har jeg


 - startet op på et nyt strikkeprojekt. En simpel glatstrikket trøje til Eva med striber, der er inspireret af vandmelonsskiver. Den er i str. 5 år og på pind 4, så den skulle gerne skride lidt hurtigere frem end min gule voksenstørrelse trøje på pind 2,5 - trængte sådan til lige at lave noget, der rykker lidt hurtigere.- fået lavet ny sofapude sammensætning i sofaen og givet spisebordet lidt fin børnebeskyttelse med sky-dækkeservietter.


- arbejdet! og endda på min nye pind med den mest fængende udsigt til bagsiden af Vor Frue og kig ned ad gaden.


- ryddet op (igen) på tøsernes værelse og sorteret figurer.


- drukket cola, kaffe og koldskål til morgenmad i dag, fuldstændig som den eneboende studine jeg en gang var :)

Og i aften vil jeg tage hen og drikke en drinks eller to med mine veninder efter arbejde og så ellers bare glæde mig til mine tøser kommer hjem igen i morgen.

Rigtig go' fredag derude.

Ingen kommentarer