Vi skal til Sri Lanka!

Har jeg egentlig fået sagt det højt og tydeligt og helt officielt herinde? Jeg har et par gange luftet, at vi kiggede på det, men jeg tror ikke, at jeg sådan har fået meldt ud (herinde i hvert, tror ikke der er mange i min fysiske omgang, der har misset den nyhed he he), at nu gør vi det. Og det gør vi altså, tager til Sri Lanka. Ikke lige nu, men til sommer. Så nu, hvor det er både aftalt og bestilt, kan jeg igen koncentrere mig lidt om andre ting, det er dejligt. 

Men det er næsten endnu mere dejligt at have den ferie at glæde sig til og forberede sig til. For tøserne er det stadig lidt abstrakt det der med at skulle rejse langt væk, men de kan dog alligevel godt forstå, at det er lidt ekstra spændende og at vi skal flyve i laaang tid og med 2 flyvemaskiner hver vej. Egentlig synes jeg også selv det er lidt abstrakt at skulle på en langt-væk-tur med mand og børn. Det længste væk vi ellers har rejst med dem har været et par gange til Mallorca. Og jeg kan li' det og jeg elsker tanken om, at vi skal på eventyr sammen og ud at opleve alle mulige nye og spændende ting sammen med tøserne.Nu skrev jeg godt nok lige før, at jeg nu kan koncentrere mig lidt om andre ting, end hvor, hvordan og hvorledes vores ferie skal foregå, nu hvor vi har fået den bestilt og dermed fået ro på den side af sagen. Men det betyder samtidig også, at forberedelserne for alvor kan konkretiseres. Som jeg vist tidligere har nævnt, går jeg lidt i et nørde-mode, hvor jeg forsøger at lære så meget om mine feriedestination som overhovedet mulig; jeg læser rejseguides, googler landets historie, læser og lytter til romaner med Sri Lanka som omdrejningstema. Og så bliver (næsten) alle tanker om mulige nyindkøb gjort op i Sri Lanka-value. Så som; den kunne være smart at have med på ture på Sri Lanka, den der kjole kunne være fin til Ida nu, med et par leggings under og så kan hun bruge den uden noget under på Sri Lanka eller de der sko kunne nok være rigtig gode at flyve i  - og det er der potentielt ret mange sko der kunne være...

Jeg kan godt selv se, det virker lidt fjollet, men jeg kan på den anden side ikke rigtig stoppe mig selv og tror i bund og grund det er min måde at forberede mig på. For Jespers vedkommende går forberedelserne mest ud på, at snakke ferieforberedelser så lidt som overhovedet muligt og kunne han vente med at forholde sig til pakning, pas, vacciner og visum til samme morgen som vi skal af sted, så gjorde han gerne det. Men sådan er vi jo så forskellige. Den eneste kommentar Jesper har haft i forhold til mine forberedelsestilbøjeligheder har været, at man jo skal huske på, at en bestilling af rejsen ikke er ensbetydende med, at man skal fare ud og indkøbe alt muligt mærkeligt udstyr. Ihh, så føler man sig virkelig heldig at være sammen med en, der kender en så godt :)

Ingen kommentarer