Soveværelsesmakeover#1

Til pinse, tager Jesper på en drenge/herre-vandretur.

Hvad det har med en soveværelsesmakeover at gøre, tænker du måske?

Eller, måske du har regnet den ud og tænker, ved Jesper så ikke noget om den soveværelsesmakeover?

Og jo det gør han, men det er vores erfaring, at gør-det-selv-projekter her i hjemmet gøres bedst af mig og bedst i Jespers fravær. Det giver ligesom en større ro til projektet for vores begges vedkommende. Således er det for eksempel også mig, der ene kvinde har samlet pigernes køjeseng og ditto vores nye dobbeltseng, begge på alene-hjemme dage.Hvad skal der så ske med det soveværelse?
Siden vi, for snart lang tid siden, flyttede rundt på børne- og soveværelset, er vi ligesom aldrig rigtig kommet helt i mål, med at få gjort soveværelset til et "rigtigt" rum. Det er mere et rum med en seng og nogle ting og nogle vægge med nogle spartlede og klatmalede huller hist og pist og alle vegne. Dog er der med tiden kommet nogle del-elementer, som jeg synes ret godt om og jeg gerne vil bygge videre på. Det er blandt andet mosaik-spejlet jeg har arvet fra min morfar, keramik-platten med drengen og månen og hængekrukken, der er min seneste gave fra min keramiker-kusine. Disse ting skal blive og det er denne stil, jeg gerne vil have til at sprede sig rundt i hele soveværelset.

Først og fremmest skal væggene males og det skal være en anden farve en hvid. Først havde jeg tænkt det kun skulle være den ene væg og drømte om at farve den lyserød. Men det faldt ikke rigtig i så god jord hos ham jeg deler soveværelse med :) Så overvejede jeg en seagreen, som jeg så Denise havde farvet med hjemme hos sig. Den er jo sygt flot den farve. Men jeg er alligevel endt på en beslutning, om en støvet grøn og så på alle væggene, da de virkelig trænger og jeg tror det vil kunne gøre noget rigtig hyggeligt ved det lille rum.Og så skal der lir'es lidt mere op derinde. Det er trods alt det allerførste rum ens glugger lander i, når man træder ind ad døren i vores entré - hvis vi da ikke af åbenlyse årsager vælger lige at hive soveværelsesdøren i, inden vi åbner op for hoveddøren. Men det må meget gerne hellere være pænt at kigge derind. Særligt den helt vildt flotte globus uro, tænker jeg vil være eminent at have hænge i loftet inde i et helt støvgrønt malet soveværelse. Jeg er så heldig at kunne gå forbi og kigge på den i levende live inde på mit arbejde og måske synes du den er flot på billedet, men den er mindst 100 gange flottere, når den kommer op at hænge "på ægte" (et udtryk jeg efterhånden har fået adopteret fra mine børn). Sidste år gav jeg os den store lyserøde luftballon i fælles påskeæg til pigernes værelse, så mon ikke denne kunne blive dette års påskeæg? Det tror jeg.


Jeg har samlet inspirationen brugt i collagen lidt forskellige steder fra: H&M Home, Ellos home, ChrChri Shop og Karrusella. Farven til væggene er jeg blevet inspireret af fra Panduro Hobbys katalogforside.Ingen kommentarer