Påskeplantning og et par havehjælpere, der er groet som ukrudt


Et par fridage i træk og det gode påskevejr fik lokket mig et sted hen, hvor jeg ellers ikke normalt lokkes hen - på planteskole. Mit behov for planter, kan normalt stilles hos en stille og rolig blomsterhandler nede på gaden. Men efter nogle års pause, fik jeg pludselig lyst til at gøre lidt ud af vores altaner igen. Så Ida og jeg trak nogle jakker over hygge-jogging'en og smuttede på planteskole. Her traskede vi lidt rundt, som om vi vidste hvad vi foretog os, førend vi til sidst rådførte os lidt med en medarbejder og drog hjem igen med lidt planter og frø og 36 liter frisk jord.

Og så var det ellers med at støve altankasserne af, finde havehandsker og grydeske frem igen og få fyldt kasserne op igen. Det føles ikke som så længe siden, at jeg gjorde det fast hvert forår, men når jeg ser på de 2 små hjælpere jeg tidligere har haft med mig, så er det enten lidt flere år siden end det føles som, eller også har nogle fodret mine børn med substral...;) Og noget siger mig, at det er det første der er tale om, for se bare mobilen, der gemmer sig på et af billederne i dette indlæg. Ha ha, jeg måtte selv lige studse en ekstra gang - føler smartphones har været i mit liv i længere tid alligevel. 2 år senere var det Eva, der hjalp mig på altanen, og så har vi vidst ikke haft planter derude siden den sæson.


Resultaterne blev meget stille og rolige, men alligevel nok til, at det gør en meget positiv forskel, når man kigger derud. I går morges kunne jeg endda lige akkurat holde varmen og sidde derude i 2 minutter og sippe lidt kaffe. Det skal nok blive godt, når først varmen for alvor får fat.


2 kommentarer

 1. Hvor er det blevet fint og hyggeligt :-)
  Kh Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, ja det giver lige lidt ekstra hygge til udeområdet, så man får lyst til at være der :)

   Slet