Mor-dag? Kvinde-dag? Mie-dag!

Indlægget indeholder omtale/reklame indhold.

Egentlig bryder jeg mig ganske lidt om udtrykket "mor-dag". Jeg har haft mig en mor-dag. Jeg kan ikke lide det, hvis det skal antyde, at jeg har haft en dag, med 100% fokus på mig selv -til en forandring? Hvis jeg har haft sådan en dag, så vil jeg nemlig meget hellere skrue op for kvinde-delen og en anelse ned for mor-delen. Så vil jeg hellere sige jeg har haft en mig-dag, en Mie-dag, hvor jeg har fokuseret lidt mere på mig selv end på børne-behov og arbejdsopgaver. For det er nemlig det jeg har haft i dag. I hvert fald i nogle timer. For tøserne skulle jo stadig op og afleveres i morges og inden længe skal de hentes igen og til gymnastik - og bagefter skal jeg også noget med arbejdet (hvorfor dette indlæg realistisk set først bliver gjort færdig og udgivet imorgen). Men altså for nogle timer, har jeg bare forkælet mig selv og forsøgt kun at lade tankerne kredse om netop denne selvforkælelse.

Efter børneafleveringerne i morges var jeg på en større rundtur rundt og hente pakker i diverse posthuse og pakkebokse (#lifeofablogger ha ha). En af disse pakker indeholdt 3 ansigtsmasker af mærket MaskerAid, som jeg har fået fra Billigvoks.dk til omtale. Første afprøvning af en af disse blev derfor startskuddet på min selvforkælelsesdag :) Jeg trak i momse-velour-kåben, som jeg holder meget af. Da jeg fik den i fødeslsdagsgave af mine veninder, var hende der købte den, blevet spurgt i butikken, om det var til en dame "lidt oppe i årene". Derfor er det blevet til en momse-kåbe - og jeg kan faktisk godt selv se det. Men i virkeligheden giver den mig en langt større spa-følelse end momse-følselse, når jeg tager den på. Det gør jeg nemlig stort set kun i forbindelse med aftenbadning, eller som i dag, når der er tid til lidt hjemme-spa.Jeg kendte på forhånd ikke til MaskerAid mærket og har af samme grund ikke prøvet deres masker før, men at dømme ud fra deres indpakning, trak det velourkåbens momse-image gevaldigt ned i alder igen. Hurra for det. Jeg gik som udgangspunkt ud fra, at det var en "almindelig" cremebaseret ansigtsmaske. Det er det ikke. Det er i stedet en hel maske i sådan lidt vådserviet-agtig kvalitet som man så lægger hen over ansigtet og har siddende til det er tid at tage den af igen - og bare rolig, der er lavet huller til både næse, mund og øjne. Og det kan jeg faktisk ret godt lide omend det fik mig til at føle mig lidt som Bubba Sawyers hidtil ukendte lillesøster...

På trods af deres udseende måske er en anelse meget ungdommeligt, kan jeg nu også godt lide det. Både fordi jeg generelt godt kan lide ting i farvestrålende, sjove og fine indpakninger, men i særdeleshed også fordi det rykker på min, og sikkert også mange andres,mere eller mindre stereotype opfattelse af, hvilken type indhold, der er i hvilke type indpakninger. Disse masker er nemlig ganske fri for sulfater, mineralolier, kunstig parfume og farve samt parabener, selvom det måske umiddelbart ikke lige er det de udstråler. Til gengæld syntes jeg min hud strålede lidt eksta resten af dagen og var godt gennemfugtet (havde brugt Detox Diva).Et par af mine øvrige pakker, jeg var rundt og hente hjem indeholdt forskelligt læsestof, hvilket jeg ganske belejligt kunne kaste mig ud i, mens jeg sad hos frisøren og tog afsked med mit blonde jeg. Det blev til et 1-årigt bekendtskab i denne omgang og så ville brunetten i mig gerne hjem igen. Og det kom jeg så, hjem igen til min "egen" hårfarve, der jo stadig er en farvet farve, hovedsagligt fordi jeg endnu ikke føler mig voksen nok til at skulle omfavne et gråhåret look. Eva kunne ikke se, jeg havde fået farvet hår, men spurgte bare om jeg var blevet klippet og Ida synes, at jeg nu ligner mig selv fra før. Hvilket jeg tolker som, at frisøren har ramt en rigtig farve til mig. 

Ingen kommentarer