Lidt flere tilfældige fakta

Vi kommer ikke udenom, at det bliver ved at være både sjovt og hyggeligt at høre/læse tilfældige fakta om hinanden. Og jeg synes også stadig, det er sjovt at finde på og fortælle dem om mig selv, så det er jo ren win/win :)Derfor følgende tilfældige fakta om undertegnede: • jeg elsker flødeskum og fløde i det hele taget - hvis man bad mig om det kunne jeg snildt drikke det rent. 
 • mælk har jeg det til gengæld ret køligt med og jeg drikker det kun i min kaffe eller i/over min mad.
 • jeg har på 2 vintre fået ødelagt 3 vinterjakker, hvilket er en lidt bekostelig affære selvom de er købt på udsalg.
 • jeg har haft 4 kærester i mit liv (og 2 af dem var mens jeg gik i folkeskole, så måske de kun tæller halvt?)
 • jeg har det svært ved at melde til eller fra til arrangementer eller lave aftaler, fordi jeg altid er bange for at have glemt tidligere lagte planer.
 • hver gang jeg indvier en ny kalender-form bruger jeg den i et par uger og glemmer herefter at indføre aftaler i den og glemmer herefter alt om den.
 • jeg har et ar over næsen, fordi jeg faldt ned i en Nilfisk støvsuger som lille.
 • på min venstre kind har jeg et ar fra et hundebid, jeg fik da jeg var 10.
 • jeg gider ikke lave mad, men jeg vil gerne spise sundt og hjemmegjort.
 • jeg har besluttet, at jeg har det fint med, at vi sætter vores Bugaboo til salg. Det føltes nemlig meget forkert at have Eva siddende i klapvognen for nogle uger siden, da hun fik lov til det, da vi skulle hente Ida fra skole på gå-ben. 
 • men jeg vil nok altid være skruk efter små lækre babyer man kan spankulere rundt med i en tilsvarende lækker Bugaboo.
 • jeg har i mange år drømt om at være/blive rigtig god til én ting, have et talent, om man vil. Den følelse er efterhånden ved at fortage sig, måske fordi jeg efterhånden også har fundet en ro i, hvem jeg synes jeg er, og i stedet  arbejder på en finpudset version det. 
 • jeg holder meget af at tale om mig selv...

4 kommentarer

 1. Det er altid sjovt at læse om andre, overvejer lige om jeg også skal fortælle om mig selv på min blog :-)
  Knus fra Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke? Slå dig endelig løs :)

   Slet
 2. Du er så sød og ærlig 😀

  SvarSlet