Fordi jeg er en lille bitte smule overtroisk

Ja, jeg er faktisk en lille bitte smule overtroisk, og måske endda også lidt mere end lille bitte, end jeg til daglig gider indrømme over for mig selv. Og fordi jeg er det, så nager det mig at skulle afslutte marts måned med tallet 13, som det antal indlæg jeg har skrevet denne måned. Så jeg må til tasterne, så statistikken kan passe min tal-overtroiskhed (eller måske i virkeligheden mere en form for tal-OCD?)


Og så kan jeg jo passende skrible lidt ned, om nogle af de ting jeg går og pusler med for tiden.
I mit hoved pusler jeg lidt små seriøst med ideen om, at gøre alvor af at få lavet tatovering nummer 2. Der har i lang tid været rigtig langt fra tanke til ind over dørtærsklen hos tatovøren. Men nu skal min far, skubbet lidt på af undertegnede, snart have lavet en "ny" tatovering, der skal dække en gammel mere eller mindre mislykket tatovering fra hans unge sømandsdage. I min skubben-på-mission tilbød jeg at stå for det praktiske i det med at få bestilt tid, hvilket i tirsdags fik skubbet mig selv ind over dørtærsklen hos The Old Barber shop - og det var jo faktisk slet ikke så svært. Så pludselig virker det slet ikke så uoverkommeligt, at gøre det igen og næste gang bestille en tid til mig selv. Særligt taget i betragtning, at salonen ligger lige ved siden af, hvor jeg arbejder. Men i første omgang, skal jeg med min far derind igen, når han om en måneds tid skal have shinet Skipper Skræk-armene op. Det skal blive nok så spændende er jeg sikker på.

Med mine hænder er jeg igen begyndt at pusle med noget strikkeri. Det har taget mig noget tid at rejse mig ved hesten igen, men det gule garn herover, skulle meget gerne ende ud i en strik til mig selv - som aldrig skal komme i nærheden af en vaskemaskine! Det nyoptagede strikkeri føles, så langt så godt, virkelig godt og jeg går meget optimistisk rundt og planlægger mine næste strikkeprojekter i voksenstørrelse, selvom der stadig er liidt vej endnu, med en bluse i størrelse voksen, når den skal laves på pind 2,5...

Og så ledes vil jeg runde mit 14. indlæg og denne måneds sidste dag af, nemlig ved mit strikketøj, som jeg nu vil gribe og kaste mig ud i noget Califonication på Netflix.


Ingen kommentarer