Endnu en opstrammer af børneværelset
Der er (endnu engang) blevet gjort en gennemgående oprydning og omrokering på børneværelset. Noget jeg både hader og elsker. Hader tanken om det og hader den følelse jeg får, når jeg kigger ind på værelset og kan konstatere, at det er ved at være tid. Til gengæld elsker jeg det, når først jeg taget hul på det og er i processen. Og jeg ELSKER tiden bagefter, hvor alt virker lidt nyt og fint og i det hele taget strammet op.

Særligt på børneværelset synes jeg, at det er en nærmest konstant proces at optimere indretningen alt efter deres foretrukne legesager og skiftende behov i rummet. Og det er både sjovt og tankevækkende, hvor meget man egentlig kan påvirke deres lege og brug af rummet alt efter, hvordan man indretter det. Alene derfor fortjener det lidt ekstra omtanke i ny og næ.

2 kommentarer

  1. Så fin en omtanke du har :-)
    Dejligt du følger og tager vare på dine børns udvikling.
    En dejlig påske til jer :-)

    SvarSlet