Weekendstemning, rokketænder og løbemålLidt stemningsglimt fra den just forgangne weekend.

Den startede både smukt og godt med en skarp forårsagtig sol fredag eftermiddag, der kastede forårsfornemmelser rundt i hele byen. Sammen med skønt venindeselskab om aftenen, var det den perfekte start på ugens afslutning.

Resten af weekenden trissede af sted i sit vanlige tempo med arbejde, børnebadning og joggingbukser. Og så skete der 2 ekstraordinære ting herhjemme, da vi ramte søndag. Jeg spændte løbeskoene igen efter nogle måneders pause. 5k på under 35min. er mit mål inden sommer. Det er ikke prangende, det ved jeg. Til gengæld er det realistisk. Og så kan der jo altid sættes nye mål i nye højder, når først dette er indfriet.

Den anden ekstraordinære ting var, at Ida tabte sin 4. rokketand. En fortand i overmunden denne gang. De sidder begge (eller den ene sad) mega løst, så det var ikke længe inden vi har en fuldt læspende Ida. Eva synes det er moderat spændende med de rokketænder og har heller ikke skyggen af en løs tand selv endnu. Til gengæld synes hun vist det efterhånden blev lidt for meget med al den fotografering af Idas mund, hvorfor hun også foto-bombede den sidste fotosession efter tanden var røget, ret meget.

Ingen kommentarer