Vinterferie-aktivitet med blandet succes

Da jeg i går var nede og aflevere Ida og Eva hos mormor og morfar på landet, tog jeg om eftermiddagen med tøserne og mormor ind på biblioteket til en vinterferieaktivitet med "Lege fra da farmor var lille". Det var et oplæg og fremvisning af lege og legetøj fra 1960'erne. Jeg synes det var ganske hyggeligt og Eva var også helt opslugt af at lytte til "den gamle dame" og sad længe og koncentreret og arbejdede med at lave påklædningsdukker. Ida syntes derimod, at det var cirka det kedeligste hun længe havde været udsat for og hun forduftede ud på børnebiblioteket og fandt en ligesindet legekammerat som hun udvekslede perler og andre skinnende objekter med.Det kan godt være de er lig hinanden på mange punkter, men på næsten endnu flere områder er de altså også hinandens modsætninger. Læste i går sådan et citat på Instagram med noget a la; søstre er forskellige blomster fra samme have, og tænkte at det var en ganske rammende metafor på mine to tøser.
4 kommentarer

 1. Det ser ellers rigtig hyggeligt ud, det arrangement på biblioteket, men så tydeligt ikke for alle.
  Mine piger er også uden tvivl "som to blomster fra samme have". Vi har altid sagt at de var som nat og dag, og min dreng er så et sted der i mellem.
  KH
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt, så forskellige mennesker, der kan komme ud af samme "ingredienser" :)

   Slet
 2. De er så søde dine piger, kun godt de er forskellige, det vil gavne dem hen af vejen.
  Jeg elskede selv påklædningsdukker og hele det nussen omkring processen.
  Ønsker jer en god lille ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, tror også det kun er en god ting med forskellighed, på den måde kan de supplere hinanden ret godt. Eva er også meget mere til sådan noget nusse-arbejde end Ida kan jeg se :)

   Slet