Påklædningsdukker - DIYSiden vinterferien, hvor tøserne blev præsenteret for påklædningsdukke-konceptet og Eva kom godt i gang med at kreere sin egen, har det grebet lidt om sig med interessen for dem.  Ida er også med på, at lave dem, men hun går mest op i at skulle lave dem og tegne kjoler til dem, hvorimod Eva leger lidt mere med dem. Mormor har givet Eva et af mine gamle kladdehæfter fra skolen (hvorfor hun havde sådan et på lager, er lidt uklart) og viste hvordan hun kunne folde siderne til opbevaring af dukkerne og deres tilbehør.
Og så er der ellers blevet lavet dukker, kjoler, små hunde og soveposeagtige-senge, så hæftet er snart helt fyldt ud.

De har også fået en Ida og en Eva påklædningsdukke at lege med og tegne eventyrlige og fantasifulde kjoler til. Det er alletiders - og nemt at gå til:

1: tag et billede af barnet, evt. i undertøj eller noget enkelt og tætsiddende tøj, op ad en neutral baggrund.
2: print billede ud og klip barnet ud.
3: laminer billedet og klip kanterne til.
4: læg påklædningsdukke-barnet på et stykke pap/papir og tegn omrids af tøj, der passer til dukken og klip det ud og farvelæg det. Husk de små flapper, der skal holde tøjet på dukken.

1 kommentar

  1. Hej Mie, Jeg sad lige og kiggede på din side med "kreativ med børn" og må sige at dine piger er SÅ heldige at du er så aktiv på den kreative side. De vil huske tilbage på deres barndom med så meget varme og glæde, og ikke kun på grund af det du laver, men er sikker på det vil være et skønt skønt minde at have når de bliver store. Jeg husker selv de påklædningsdukker som jeg godt nok lavet med min søster, men et skønt minde og dryppe stearin lysene. Jeg har ikke selv været så kreativ med mine to drenge (de har været mest til tegning, krigslege og lego:-)) Vil bare sige at jeg bliver så glad nå jeg følger med i din kreative verden fra sidelinien, tak for det. Hils familien håber i har det godt.

    SvarSlet