...og når smykker dukker op igen!

Det mest utrolige skete i dag inde på mit arbejde. Jeg gik og nussede lidt og ryddede lidt op og flyttede så en kasse. Og lige der, lige bag kassen lå en lille glimtende ting og jeg blev så glad og begejstret at jeg lavede et lille spontant badut-spring og ganske ublu afbrød min kollegas beretning om et eller andet, med et højlydt glædesudbrud! Det var nemlig min medaljon, der lå der og glimtede.Min medaljon, som jeg ellers havde erklæret for fortabt og forsøgt at negligere, hvor meget den egentlig betød for mig. Det gik også ok med det, indtil jeg stod inde ved guldsmeden og så deres kataloger igennem for at forsøge at genfinde min medaljon - uden held. Lige dér, kunne jeg godt mærke, hvor ked af det jeg egentlig var, over at have mistet et så betydningsfuldt smykke. Men jeg affandt mig med det, fordi det jo "kun" er en ting.Men nu, hvor jeg var holdt op med at tænke alt for meget på den, så fandt den sin vej tilbage til mig igen. Det er jo fantastisk. Og så med billederne af mine små baby-basser inden i. Ih, der er jo ikke et øje tørt af ren og skær smykke-lykke!

14 kommentarer

 1. Tillykke!! Det er vel nok skønt for dig!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK og ja, det er virkelig skønt :)

   Slet
 2. Ej, hvor dejligt at I fandt hinanden igen. Jeg kan godt forstå at din lykke er stor.
  Kh
  Maria

  SvarSlet
 3. Nøj, hvor fint - så bliver en triviel tirsdag lige det mere speciel :D

  - Anne www.venterpaavin.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget mere speciel, helt sikkert, er så lykkelig over mit held, at det helt overskygger uheldet i at den blev væk i første omgang :)

   Slet
 4. Hvor er det skønt at I er blevet genforenet igen :)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke, det var en dejlig dag, at du fik dit tabte smykke med dine basser tilbage :-)
  Jeg har selv tabt et betydningsfyldt smykke, det har jeg dog endnu ikke fundet.
  Ønsker du og familien en dejlig første forårsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er så dejligt. Øv med dit, håber du kan være lige så heldig som jeg - også god dag til dig, håber snart forårsvejret også finder ud af det er blevet forår ;)

   Slet
 6. Hvor er det dejligt for dig - kan godt forstå at den betød meget for dig - og sådan noget kan man bare ikke negligere.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja den betyder ret meget, nu måske endda lidt mere. Nu har den i hvert fald lidt mere historie med sig :)

   Slet
 7. Fantastisk 😀 Selvom det bare er "ting", så kan der godt ligge meget kærlighed i det ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det kan der og det er der bestemt også i denne :)

   Slet