Identisk klædte tøser, babyminder og the man flu!

Jeg er blevet ramt af the man flu! Jeg er blevet så sjaskhamrende forkølet, at alt ømmer og værker og jeg har stor trang til at ytre mig over for enhver der er i hørevidde, om hvor skidt jeg har det. Med andre ord, definitionen af the man flu! Og det er egentlig en ret dum uge, sådan at lægge sig syg i - men hvilken uge er i bund og grund ikke det? I morgen står den for mit vedkommende på CIFF hele dagen, hvorfor jeg også da jeg fik fri i dag, måtte melde fra til aftenens fødselsdag hos min svigerfar. I stedet står den på blød buks og kleenex foran fjerneren for mig, i håb om at samle kræfter til morgendagen, mens Jesper og tøserne er taget ud for at fejre farfar som det sig hør og bør.

Og se lige nogle fantastiske identisk påklædte tøser jeg kunne sende af sted med Jesper, efter jeg havde et spritnye Knast kjoler med hjem fra arbejde.Det fik mig helt til at tænke på, da vi for 5 år siden havde Eva med til farfars fødselsdag for allerførste gang. Det år holdt han det ikke på dagen, men i stedet lørdagen efter, som så var halvandet døgn(!) efter Eva var blevet født. Den aften havde jeg for første gang to små tøser jeg kunne klæde ens på og jeg kan tydeligt huske, at jeg var så mega vild med det - og er det stadig for sin vis.


Så to ting kan jeg konkludere ud fra dette; 1: jeg har en kæmpe svaghed for at klæde mine tøser ens på. 2: jeg bliver åbenbart slået hårdere i gulvet af en forkølelse end af en fødsel. Men det er jo også the man flu! vi her har med at gøre.


2 kommentarer

  1. Hvor er de søde, både som store og små. Og sikke et overskud at du har været i stand til at tage fødselsdag med en baby på 1½ døgn + en pige på 1½ år. Sejt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det er nærmest nogle gange svært at forstå det er de samme børn, men søde det både er og var de bestemt :)

      Slet