Eva er et vakert barnMin søndag i går blev brugt foran symaskinen, stort set kun afbrudt af frokost-indtagelse og aftensmads-kokkerering - og så selvfølgelig et par utålmodige tøser, der jævnligt forhørte sig om fremgangen i processen. Desværre nåede jeg kun (stort set) i mål med Evas Tornerose-kostume, der nu kun mangler de absolut sidste detaljer. Men jeg fik også taget godt hul på Askepot-kostumet til Ida, da det, førend jeg blev helt færdig med Evas, blev mig pålagt, at jeg kom i gang med Idas kjole.

Det bliver dog ikke i aften, at jeg får syet noget som helst færdigt, da den forkølelse jeg har pådraget mig, beordrer mig tidligt i seng frem for ud foran symaskinerne. Så indtil de begge er færdige kan I nyde synet af mit vakre Tornerose barn i en næææsten færdig kjole.
Få pralerier via Bloglovin'

Follow