Eva er et vakert barnMin søndag i går blev brugt foran symaskinen, stort set kun afbrudt af frokost-indtagelse og aftensmads-kokkerering - og så selvfølgelig et par utålmodige tøser, der jævnligt forhørte sig om fremgangen i processen. Desværre nåede jeg kun (stort set) i mål med Evas Tornerose-kostume, der nu kun mangler de absolut sidste detaljer. Men jeg fik også taget godt hul på Askepot-kostumet til Ida, da det, førend jeg blev helt færdig med Evas, blev mig pålagt, at jeg kom i gang med Idas kjole.

Det bliver dog ikke i aften, at jeg får syet noget som helst færdigt, da den forkølelse jeg har pådraget mig, beordrer mig tidligt i seng frem for ud foran symaskinerne. Så indtil de begge er færdige kan I nyde synet af mit vakre Tornerose barn i en næææsten færdig kjole.
4 kommentarer

 1. Hvor er den bare blevet fin. Jeg glæder mig til at se Idas askepot. Min Ida skal være rødhætte, det er jeg slet ikke kommet i gang med, tilgengæld er min Livas havfrue færdig.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er efterhånden en del der trænger til at se det kostume færdigt ha ha. Havfrue lyder også lidt omfattende, men så fint :)

   Slet
  2. Ja og nu er du syg, så må det vente lidt. Hvad er det også for noget at fastelavn ligger så tidligt i år.
   Mht havfruen, er det, det letteste kostume jeg nogensinde har lavet, så ingen utålmodig pige her ;)

   Slet
 2. Wauw, hvor er den flot. Sofie skal være Rapunsel, men det bliver ikke i hjemmesyet outfit i år :)
  Kh Lena

  SvarSlet