Eva Elisabeth 5 år!Ja, du læste rigtigt: 5 år! Hvilket vil sige det er 5 år siden denne lykkelige opdatering ramte bloggen. Som cirka alle andre forældre i verden forundres jeg hvert evig eneste år over, at man mine børn, mine små bitte tøsepiger, er blevet endnu et HELT år ældre. Der går altså virkelig kuk i ens tidsopfattelse i det øjeblik man bliver forælder til nogen. Prøv en gang at tænke på, hvordan fx 3 år i gymnasiet føltes til sammenligning med for 3 år siden i dit forældre-liv...

Nå, men Eva er nu fyldt 5 år og en så stor ting i ens liv skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen - heller ikke selvom forælder-staben på skift har jongleret med en tung omgang forkølelse. Vi har i stedet hanket op i os selv og fejret Eva på bedste vis vi kunne.Der var sang og morgenmad om morgenen (og selvfølgelig det efterhånden traditionelle morgenfoto foran fødselsdagstoget) og frugtspyd med til uddeling i børnehaven. Om aftenen stod den på Jensens Bøfhus, der på godt og ondt er lidt ligesom at tage på charter-ferie for en aften, med alt hvad dertil hører og det var selvklart et kæmpe hit hos begge tøser. I lørdags holdt vi så den store familiefødselsdag, der meget oplagt blev kombineret med fastelavnsfejring og tøndeslagning i stuen. En mester i kageopsprøjtning bliver jeg aldrig, men Eva og jeg slap da af sted med at få lavet et par hæderlige marcipan-blomster, synes jeg. Desuden pyntede jeg kagen med et stjernekaster 5-tal, som var ret fantastisk. Det samme synes jeg kage-karrusellen fra Meri Meri er, og mit eneste problem med den er, at jeg ikke helt ved, hvor vi skal opbevare den indtil næste kage-anledning. Indtil videre er der en masse små plastikfigurer, der nyder af godt af den midlertidige forlystelse.My Little Pony's stod (igen) højt på Evas ønskeliste og hun inkasserede til stor fornøjelse et par eller 3 nye af disse, som hende og Ida brugte resten af weekenden på at lege med, hvilket var en lige så stor fornøjelse for de stadig småsnottede forældre.

3 kommentarer

 1. Stort tillykke til Eva med de 5 år. Min lille pige blev fem i november, jeg forstår heller ikke hvordan tiden kan gå så stærkt.
  Skønne billeder, der vidner om nogle dejlige dage.
  Kh
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og i lige måde. Det er så vildt, som tiden føles som at flyve afsted :)

   Slet