En-dags-tur/retur i Sri Lanka


Vi længes efter noget eventyr herhjemme. Vi drømmer om swimmingpools, bounty strande, vilde dyr, historiske vingesus og i det hele taget bare en på opleveren og sol på næsen. Sidste sommer afviklede vi hele vores sommerferie i Danmark, hvilket var ovenud fint, men som de fleste af os nok husker, ikke ligefrem noget, der gav særlig meget sol nogen som helst steder.

Så i år vil vi lidt mere og som sædvanligt har vi forskellige ideer om, hvor det kunne være fedt at tage hen. Jesper ville som udgangspunkt gerne til Thailand og jeg ville som udgangspunkt gerne til Mexico - og fordi jeg er den eneste af os, der rent faktisk har været begge steder, syntes jeg som udgangspunkt også, at jeg kunne lægge det tungeste lod i puljen. Men da Jesper er den af os, der holder sig  mest opdateret på alle mulige væmmelige tilstande ude i verden, nægter han pure, at skulle rejse med vores tøser til Mexico.

Derfor, kigger vi nu på et sted ingen af os har været før og vi kun har hørt godt om, fra dem vi kender der allerede har været der. Nemlig Sri Lanka. Og siden vi er begyndt at kigge (læs: jeg kigger og afrapporterer i grove træk) på netop denne feriedestination, så synes jeg pludselig, at alle enten er på vej til eller lige har været på Sri Lanka - og det kan da kun være et tegn på, at det er et land, der er værd at besøge.

Indtil videre har det været meget løst skitseret og diskuteret, men da jeg i går havde en hel dag hjemme med en influenza-ramt Ida, der bare lå ved siden af mig og små-sov hele dagen, kom der for alvor Sri Lanka-epidemi i min søgemaskine og ved dagens ende følte jeg nææsten, at jeg havde været på en en-dags-rundrejse på øen.

Intet er booket endnu, men jeg tror vi er ved at være tætte på, at lægge os fast på en rejse og det er en fabelagtigt fantastisk følelse.

Ingen kommentarer