Nytårsaften, forudsigelser og forsætter

Sidste aften i 2015 opsummeret i én enkelt lille collage. Og det ikke fordi, der manglede gode fotoværdige stunder, tværtimod og netop derfor, glemte jeg det meste af aftenen at forevige på film. Eller måske valgte jeg blot at "glemme" det, hvilket også kan være ret befriende en gang i mellem.

Vi havde som sagt en forrygende aften med 10 voksne, 6 børn, mad fra Cofoco og for første gang i selskabets 15 årige karriere med at holde nytår sammen, var der også indkøbt fyrværkeri. For børnenes skyld, selvfølgelig. Det var i hvert fald hvad krudtonklen og hans kumpaner sagde, men de havde nu også mægtig skæg med det, efter alle børnene var blevet puttet. Så jeg forudsiger, at det nok ikke var sidste år, der var krudt med til vores nytårsfest.

Og når nu jeg er, ved det med forudsigelser for det nye år, forudsiger jeg også, at 2016 højest sandsynligt bliver året, hvor jeg (på et tidspunkt) vender tilbage til at blive fuldt ud brunette igen. Jeg skal bare lige blive helt færdig med det lysnede hår først.

Og når nu jeg er, ved forudsigelser, kan jeg ligeså godt tage lidt forsætter med for 2016, ikk'?

Opsummerende for alle mine nytårsforsætter i år er, at de handler om at arbejde for at blive en endnu bedre version af mig selv. Eller fortsætte med at arbejde for at være den bedste version af mig selv som muligt, vil jeg nok heller formulere det. For selvom man sætter sig nye mål, højere ambitioner og bedre standarder, betyder det jo ikke, at man samtidig fornægter og forkaster, alt hvad man tidligere stod for, før denne skæringsdato, hvorfra forsætterne tæller. Det gør det i hvert fald ikke for mig.

Så her er, fra mest til mindst overfladisk, hvad jeg vil øve mig endnu mere på/blive endnu bedre til/gøre mig endnu mere umage for i 2016:

- gå mere med sideskilning, neglelak, varieret tøj og høje hæle.
- passe bedre på mine negle og pleje dem noget mere.
- spise endnu sundere.
- fremdyrke lidt muskler.
- begynde at løbe på rulleskøjter (med tøserne).
- arbejde og skrive endnu mere.
- blive bedre til at give udtryk for og stå ved mine egne meninger og holdninger.
- blive bedre til at kunne danne mig klare meninger og holdninger.
- opnå noget nyt, godt og spændende i 2016.4 kommentarer