Godt på vej til et smukt, lyserødt Tornerose-kostume


Der er blevet handlet og samlet sammen til at lave det første af årets 2 fastelavns-prinsesse-kostumer. Det er til Eva og det er, eller skal forhåbentlig i nærmeste fremtid ende med at blive, et Tornerose outfit.

Jeg er inde i en periode (igen? stadigvæk?), hvor jeg synes alt er pænt i lyserødt og alskens varianter af lyserød. Så det er ikke kun Eva, der er stærkt glad for udsigten til at skulle i lag med de indkøbte Tornerose-ingredienser. Jeg har gået dagligt og glædet mig over kombination af alle den ovenfor viste lyerøde bånd og stoffer og jeg kan godt afsløre, at vi mere end en gang, har lagt det hele op som på billedet herunder, for at se på, hvordan kjolen skal komme til at se ud :)Nu skal den så "bare lige" syes, sådan på ægte. Jeg har et mønster, jeg har brugt til  tidligere års prinsessekjoler, men da det tegnet op i en størrelse 104, skal jeg først have konstrueret mønstret lidt om, så det bliver opdateret til at blive samme størrelse som de store tøser, jeg rent faktisk har boende og skal sy prinsessekjoler til.

Bonus-info: Mønstret jeg bruger er til en "Polly" kjole med bærestykke fra Stof2000's Homemade-serie og så påsat alverdens prinsesseagtige detaljer, jeg har kunne finde på, blandt andet dette snørelivs-stykke, du nemt selv kan gøre efter.


2 kommentarer

  1. Det bliver da også en helt fantastisk lyserød kjole. Og fastelavnstøj er bare noget det bedste at lave, for der kan man rigtig få lov til at gå all in.
    Kh
    Maria

    SvarSlet
  2. Den bliver helt sikkert rigtig fin. Glæder mig til at se den når den er færdig.

    SvarSlet